Ταλαιπωρία στη Θεσσαλονίκη

Ταλαιπωρία υπέστη η αποστολή του Παναθηναϊκού κατά την επιστροφή της στην Αθήνα το πρωί της Δευτέρας. Οι πράσινοι έμειναν καθηλωμένοι για περίπου 2,5 ώρες στο αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης επιστρέφοντας από την Βέροια στην Αθήνα
Δημοσίευση: 20/01/2014 - 14:44
Ταλαιπωρία υπέστη η αποστολή του Παναθηναϊκού κατά την επιστροφή της στην Αθήνα το πρωί της Δευτέρας. Οι πράσινοι έμειναν καθηλωμένοι για περίπου 2,5 ώρες στο αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης επιστρέφοντας από την Βέροια στην Αθήνα καθώς η ομίχλη που επικρατούσε εκείνη την ώρα δεν επέτρεπε στα αεροσκάφη να απογειωθούν.
Βέβαια η ώρα πέρασε ευχάριστα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, αφού η νίκη στην πρωτεύουσα της Ημαθίας και η καλή εμφάνιση ειχε δημιουργησει ευχάριστο κλίμα στις τάξεις των «πράσινων».
Η καθυστέρηση αυτή υποχρέωσε το Γιάννη Αναστασίου να πάει τους παίκτες κατευθείαν από το αεροδρόμιο στο Κορωπί για προπόνηση η οποία όμως και λόγω της ταλαιπωρία κυμάνθηκε σε χαλαρούς ρυθμούς με αποθεραπεία για όσους αγωνίστηκαν κόντρα στη Βέροια.
Το απόγευμα σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα(ποδοσφαιριστές και προπονητές ) αναμένεται να βρεθούν στις κερκίδες του κλειστού των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων για το ντέρμπι της μπασκετικής ομάδας με τον Ολυμπιακό.