Οι δανεικοί του ΠΑΟΚ

Για μια ακόμα εβδομάδα ο ΠΑΟΚ έκανε ειδική αναφορά στην πορεία των δανεικών παικτών του.

Για μια ακόμα εβδομάδα ο ΠΑΟΚ έκανε ειδική αναφορά στην πορεία των δανεικών παικτών του.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: «Όπως κάθε εβδομάδα, έτσι και σήμερα, το paokfc.gr σας παρουσιάζει την πορεία των ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται ως δανεικοί από τον ΠΑΟΚ. Αναλυτικά: Ο Χρήστος Ιντζίδης, άλλαξε ποδοσφαιρική στέγη και εντάχθηκε στον Λεβαδειακό. Οι Βοιωτοί έχασαν μεν από τον Ολυμπιακό με 2-0, ο νεαρός αμυντικός όμως έκανε το ντεμπούτο του με αρκετά καλή εμφάνιση, παρότι δεν είχε συμπληρώσει ούτε εβδομάδα προπονήσεων με τους νέους του συμπαίκτες. Ο Νίκος Καραγεωργίου του εμπιστεύτηκε θέση βασικού.
 
Ο Αλέξανδρος Αποστολόπουλος, επίσης, έχει πια κερδίσει τη θέση βασικού στη Βέροια. Η ομάδα του έχασε χθες με 1-3 από τον Παναθηναϊκό και ο νεαρός αμυντικός αγωνίστηκε σε όλο το ματς. Ο Κώστας Παναγιωτούδης δεν αγωνίστηκε εναντίον του ΠΑΟΚ.
 
Στη Football League, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η τετράδα δανεικών στον Απόλλωνα Καλαμαριάς και η βοήθεια που έχουν δώσει οι παίκτες του ΠΑΟΚ στους Πόντιους που κέρδισαν εκτός έδρας τον Βατανιακό με 0-2. ΟΠόποβιτς άνοιξε το σκορ στο 7′, ενώ βασικοί αγωνίστηκαν και οι Πέλκας, Τζανδάρης, Ποζατζίδης.
 
Ο Αιγινιακός πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία και ο Κωστής Δεμηρτζόγλου αποτελεί πλέον σημαντικό κομμάτι της ομάδας. Ο ακραίος επιθετικός μπήκε στην αναμέτρηση του Αιγινιακού με την Αναγέννηση Γιαννιτσών στο 33′ (αναγκαστική αλλαγή του Κουτσοσπύρου) και βοήθησε το συγκρότημα του Γιάννη Βλάχου να κερδίσει με 1-0.
 
Στον αντίποδα, βασικοί αγωνίστηκαν και πάλι με την Αναγέννηση οι Κάρταλ και Λαμπάκης, χωρίς ωστόσο να αποτρέψουν τη νέα ήττα της ομάδας τους.
 
Ο Φωκικός κέρδισε με 1-0 τον Ηρακλή Ψαχνών, χωρίς τον Νίκο Μελίσσα στη σύνθεσή του.
 
Τέλος, σε διακοπές βρίσκονται οι τουρκικές ομάδες κι έτσι ο Ιτάνζ δεν είχε υποχρεώσεις το Σαββατοκύριακο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.