Τρεις απουσίες στη Νέα Μεσημβρία

Χωρίς τους Κώστα Κατσουράνη, Δημήτρη Σαλπιγγίδη και Αλέξανδρο Τζιόλη πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Δευτέρας στη Νέα Μεσημβρία.

Χωρίς τους Κώστα Κατσουράνη, Δημήτρη Σαλπιγγίδη και Αλέξανδρο Τζιόλη πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Δευτέρας στη Νέα Μεσημβρία. Ο Χουμπ Στέφενς δεν είχε τους τρεις παίκτες στη διάθεσή του και συνεχίζει με προβλήματα την προετοιμασία των «ασπρόμαυρων» για τον επαναληπτικό αγώνα του κυπέλλου Ελλάδος, με αντίπαλο τον Ηρακλή στην Τούμπα. Στην πρώτη αναμέτρηση των δυο ομάδων στο «Καυτανζόγλειο» Στάδιο, ο ΠΑΟΚ είχε νικήσει 1-0.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ: «Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση της ομάδας, που διεξήχθη στη Νέα Μεσημβρία. Στην προπόνηση δεν συμμετείχε ο Κώστας Κατσουράνης, που εμφάνισε συμπτώματα γαστρεντερίτιδας, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδηςμε ενοχλήσεις στο ισχίο και ο Αλέξανδρος Τζιόλης που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δικέφαλο. Η κατάσταση και των τριών θα επανεκτιμηθεί αύριο.
 
Κατά τ’ άλλα το πρόγραμμα περιείχε ασκήσεις συντήρησης της φυσικής κατάστασης και ασκήσεις τακτικής με τους ποδοσφαιριστές μετά το ζέσταμα να χωρίζονται σε τρεις ομάδες και να αγωνίζονται σε μίνι τουρνουά, σε διπλό στο μισό γήπεδο με συγκεκριμένους περιορισμούς στις επαφές.
 
Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με ασκήσεις αποθεραπείας και ενδυνάμωσης κορμού, υπό την επίβλεψη του γυμναστή. Η αυριανή, τελευταία προπόνηση πριν τον επαναληπτικό αγώνα εναντίον του Ηρακλή θα πραγματοποιηθεί στις 15:30 στη Νέα Μεσημβρία. Η αποστολή για το ματς θα ανακοινωθεί μετά την αυριανή προπόνηση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.