Εβδομάδα εξελίξεων στο λιμάνι

Εντός της εβδομάδας αναμένεται να ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις για το θέμα του κεντρικού αμυντικού, που θα αποκτηθεί για να καλύψει το κενό του Δημήτρη Σιόβα στο κέντρο της άμυνας.

Εντός της εβδομάδας αναμένεται να ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις για το θέμα του κεντρικού αμυντικού, που θα αποκτηθεί για να καλύψει το κενό του Δημήτρη Σιόβα στο κέντρο της άμυνας. Οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να έχουν καταλήξει σε κάποιες περιπτώσεις παικτών και τις επόμενες ώρες, οι Μίτσελ, Καρεμπέ και Ισά θα έχουν συνάντηση, προκειμένου να ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις για τις κινήσεις που θα γίνουν.

Ο Ισπανός τεχνικός φέρεται να ζητάει έναν αριστεροπόδαρο αμυντικό, ο οποίος θα μπορέσει να μπει κατευθείαν στο βασικό σχήμα των «ερυθρολεύκων», προκειμένου να δώσει άμεσα λύσεις. Το τελευταίο όνομα που φέρεται να έχει προστεθεί στη σχετική λίστα είναι αυτό του Σέρχιο Σάντσεθ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο 28χρονος παίκτης της Μάλαγα αρέσει στον Μίτσελ, ο οποίος εξετάζει και άλλες περιπτώσεις παικτών από την ισπανική αγορά. Μάλιστα, ο τεχνικός των νταμπλούχων Ελλάδος είχε συνεργαστεί με τον Ισπανό στη δεύτερη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Σέρχιο Σάντσεθ προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της Μπαρτσελόνα.

Παράλληλα, οι Καρεμπέ και Ισά έχουν ετοιμάσει μια λίστα από παίκτες που αγωνίζονται στο γαλλικό πρωτάθλημα και θα μπορούσαν να απασχολήσουν μετεγγραφικά τους «ερυθρολεύκους». Τέλος, υπάρχει και το ενδεχόμενο να αποκτηθεί άμεσα ο Τάσος Αυλωνίτης από τον Πανιώνιο. Στις τάξεις του Ολυμπιακού επικρατεί η σκέψη για την παραχώρηση του παίκτη με τη μορφή δανεισμού, όμως δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο παραμονής του παίκτη στο λιμάνι, αν δε βρεθεί κάτι καλό στην ξένη αγορά, για την αντικατάσταση του Σιόβα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.