Καλτσάς: «Κοιτάμε τη συνέχεια» (video)

Ο Νίκος Καλτσάς τόνισε ότι η Βέροια πάλεψε, αλλά δεν πήρε τίποτα απέναντι στον Παναθηναϊκό και πλέον κοιτάει τη δύσκολη συνέχεια στη Σούπερ Λιγκ.

Ο Νίκος Καλτσάς τόνισε ότι η Βέροια πάλεψε, αλλά δεν πήρε τίποτα απέναντι στον Παναθηναϊκό και πλέον κοιτάει τη δύσκολη συνέχεια στη Σούπερ Λιγκ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα του novasports:

Για το τι δεν πήγε καλά:
«Σίγουρα παίζαμε με μία πολύ μεγάλη ομάδα, με έναν μεγάλο σύλλογο, πιστεύω ότι το παιχνίδι δεν ξεκίνησε για μας καλά, μείναμε στο πρώτο λεπτό πίσω στο σκορ, ωστόσο, δεν το βάλαμε κάτω, το παλέψαμε, κερδίσαμε το πέναλτι, καταφέραμε να ισοφαρίσουμε το παιχνίδι, μετά μας έφυγε λίγο η συγκέντρωση και φάγαμε το δεύτερο γκολ που μας έφερε πίσω. Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκινήσαμε κάπως καλύτερα, πιέσαμε τον αντίπαλο, αλλά φάγαμε πάλι ένα γκολ και έγινε επέκταση στο σκορ, το παλέψαμε όσο μπορούσαμε, δεν καταφέραμε, σίγουρα είναι μεγάλες ομάδες, δεν μπορείς να τις αλλάξεις εύκολα το σκορ σε ένα τέτοιο παιχνίδι, κοιτάμε τη συνέχεια».

Για την αγωνιστική συμπεριφορά της Βέροιας μετά την ισοφάριση:
«Σίγουρα είναι και το θέμα της συγκέντρωσης, αλλά και η πίεση από την αντίπαλη ομάδα, μας έφεραν στο δικό μας μισό, κυνηγήσαμε κάποιες αντεπιθέσεις, δεν καταφέραμε να τις κάνουμε, έμεινε το σκορ έτσι».

Για τη διακοπή του αήττητου σερί:
«Πιστεύω πως αυτό δεν πρέπει να μας φρενάρει, εντάξει αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο, έτσι είναι, πρέπει να βάλουμε το κεφάλι κάτω, να δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά γιατί έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα τώρα και πρέπει να συνεχίσουμε».

Για το ότι έμεινε η ομάδα του στους 18 βαθμούς:
«Σίγουρα και πιέζει ψυχολογικά γιατί τα παιχνίδια στο δεύτερο γύρο τελειώνουν, πρέπει εμείς να αρχίσουμε να μαζεύουμε πόντους».

Για την ενίσχυση της Βέροιας και αν η κατάσταση είναι αναστρέψιμη:
«Πιστεύω πως έχουν έρθει τα δυο καινούρια παιδιά, πιστεύω να’ ρθουν κι άλλα παιδιά για να μας βοηθήσουν γιατί είμαστε λίγοι στον αριθμό γιατί η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη, χρειάζονται κι άλλα άτομα για να καταφέρουμε να πετύχουμε όλοι μαζί τον στόχο».

Οι δηλώσεις του Ίσμαελ Γκονσάλβες:

Για την πρώτη του εικόνα απ’ τη Βέροια:
«Είναι απ’ την πρώτη στιγμή η ομάδα κι έχουμε λίγες μέρες που δουλεύουμε και καλά πάμε, βγήκαμε στη μία μεγάλη ομάδα αντιπάλου Παναθηναϊκός και σιγά-σιγά η μέρα προς μέρα θα παλέψουμε για να πάρουμε το στόχο μας που είναι να μείνουμε στην κατηγορία».

Για την αδυναμία της Βέροιας να πάρει έστω τον βαθμό:
«Απ’ την αρχή στο παιχνίδι φάγαμε ένα γκολ και μετά βάλαμε κι εμείς και από’ κει φάγαμε και το δεύτερο την ώρα που προσπαθούσαμε να κρατήσουμε την μπάλα και ο Παναθηναϊκός μπήκε στην κόντρα, κράτησε την μπάλα κι εμείς χαθήκαμε λίγο μέσα στον αγώνα και αυτά μας δυσκολεύανε μες στο παιχνίδι, αυτές οι φάσεις και δεν μπορούσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι όπως θέλαμε».

Για το αν είναι εφικτός ο στόχος της παραμονής:
«Το βλέπει και είναι όλα μέσα και μπορούμε να καταφέρουμε την παραμονή, να μείνουμε στην κατηγορία γιατί η ομάδα δουλεύει καλά, δουλεύει πολύ σκληρά κάθε μέρα και το βλέπει και μπορούμε να το καταφέρουμε αυτό, την παραμονή στην πρώτη κατηγορία».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.