Ντόστανιτς: «Χάσαμε δίκαια» (video)

Ο Ράτκο Ντόστανιτς υποστήριξε ότι ο Παναθηναϊκός πήρε μια νίκη που άξιζε και στάθηκε στο δεύτερο γκολ των «πράσινων».

Ο Ράτκο Ντόστανιτς υποστήριξε ότι ο Παναθηναϊκός πήρε μια νίκη που άξιζε και στάθηκε στο δεύτερο γκολ των «πράσινων». Όπως είπε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Βέροιας το τέρμα του Ατζαγκούν έκοψε τα φτερά της ομάδας του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου:

«Χάσαμε δίκαια το σημερινό ματς. Δεν ξεκινήσαμε καλά και δεχθήκαμε πολύ νωρίς γκολ. Στην συνέχεια ισοφαρίσαμε αλλά δεχθήκαμε ένα ακόμα φθηνό γκολ λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Πιστεύω ότι το δεύτερο γκολ μας έκοψε τα φτερά και σίγουρα αν πηγαίναμε με ισοπαλία στα αποδυτήρια θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα.

Στην επανάληψη ξεκινήσαμε καλύτερα, κρατήσαμε μπάλα και θέλαμε να ισορροπήσουμε τον ρυθμό, αλλά δυστυχώς δεχθήκαμε ένα ακόμη εύκολο γκολ και εκεί τελείωσαν όλα. Το έργο μας είναι πολύ δύσκολο αλλά θα παλέψουμε και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε στο τέλος. Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να τους ικανοποιήσουμε».

Για το γεγονός πως η Βέροια έπαιξε πολύ παθητικά:
«Η αλήθεια είναι ότι δώσαμε χώρο στον Παναθηναϊκό. Όταν χάνεις ένα παιχνίδι δεν το χάνει μόνο η άμυνα. Θέλαμε να κλείσουμε τους χώρους στο κέντρο αλλά δεν τα καταφέραμε όπως τα σχεδιάσαμε. Δεν είχαμε σωστά τρεξίματα στο κέντρο. Προσπαθήσαμε στο δεύτερο μέρος να πιέσουμε λίγο πιο ψηλά χρησιμοποιώντας δύο επιθετικούς, αλλά δεχθήκαμε το τρίτο γκολ και εκεί κρίθηκαν όλα».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος:
«Σίγουρα ακολουθεί ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και από αύριο θα ξεκινήσουμε να σκεφτόμαστε το ματς αυτό. Ξέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλή ομάδα και θα προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε ένα καλύτερο πρόσωπο από το σημερινό»

Οι δηλώσεις του Γιάννη Αναστασίου:

«Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα σε μια δύσκολη έδρα. Η απόδοσή μας, μας επέτρεψε να ελέγξουμε το ματς και να φτάσουμε σε μια δίκαιη νίκη. Σημειώσαμε τρία όμορφα τέρματα και θα μπορούσαμε να πετύχουμε ακόμα περισσότερα.

Είχαμε τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και δεν αφήσαμε περιθώρια στη Βέροια, την οποία εγκλωβίσαμε με το παιχνίδι μας. Βάζουμε το κεφάλι κάτω και συνεχίζουμε, καθώς ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια και όπως τόνισα στους παίκτες μου, όλοι θα πρέπει να είναι έτοιμοι. Στόχος μας είναι να αποκτήσουμε σταθερότητα σαν ομάδα.

Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ένα σύνολο αποτελούμενο από Έλληνες κυρίως παίκτες και να ξαναφτάσουμε τον Παναθηναϊκό εκεί που του αξίζει. Εύχομαι καλή συνέχεια στη Βέροια και να πετύχει τον στόχο της».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.