Βεργέτης: «Μας δυσκόλεψε ο Απόλλων» (video)

Σημαντική νίκη πήρε ο Αστέρας Τρίπολης στη Ριζούπολη, όπως δήλωσε ο Στάικος Βεργέτης, που τόνισε πως το τρίποντο δεν ήταν θέμα τύχης. «Σήμερα δεν έπρεπε να χάσουμε» σχολίασε ο Λόρι Σάντσεζ.

Σημαντική νίκη πήρε ο Αστέρας Τρίπολης στη Ριζούπολη, όπως δήλωσε ο Στάικος Βεργέτης, που τόνισε πως το τρίποντο δεν ήταν θέμα τύχης. «Σήμερα δεν έπρεπε να χάσουμε» σχολίασε ο Λόρι Σάντσεζ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βεργέτη:

“Πετύχαμε μια πολύ δύσκολη και σημαντική νίκη. Ο Απόλλων μας δυσκόλεψε με τις μεγάλες μπαλιές και τα πλάγια άουτ. Η ομάδα λειτούργησε καλά αμυντικά. Ανταποκριθήκαμε στην πίεση, δείξαμε χαρακτήρα και πήραμε τη νίκη στο τελευταίο δευτερόλεπτο”.
 
Για την εικόνα του Αστέρα μετά το 0-1: “Δεν θεωρώ ότι “έκατσε” ο Αστέρας. Αλλά στο δεύτερο ημίχρονο αμυνόμασταν πιο συχνά από ότι στο πρώτο μέρος. Είχαμε πιο πολλά μέτρα για να απειλήσουμε. Αυτό μας δυσκόλευε στο να πάρουμε την μπάλα και να βγούμε μπροστά. Είχαμε δύο ευκαιρίες με Γκοϊάν και Κάφα πριν από το γκολ.”
 
Για την αλλαγή του Ντε Μπλάσις: “Δέχθηκε χτύπημα ο Ντε Μπλάσις, αλλά είχαμε αποφασίσει να βγει ο Πάμπλο”.
 
Για το αν το αποτέλεσμα ήταν θέμα τύχης: “Ήταν θέμα τύχης σε ό,τι αφορά το χρονικό σημείο που ήρθε η νίκη. Το 1-2 μπορεί και να ήταν κόντρα στη ροή του αγώνα. Μετά το 1-1 ήταν πιθανή η ισοπαλία και η νίκη του Απόλλωνα, αλλά τελικά εμείς πήραμε αυτό που θέλαμε”.
 
Για το αν τελείωσε η υπόθεση πεντάδας: “Θεωρώ ότι είναι πολλοί αγώνες μπροστά και είναι νωρίς να πούμε από τώρα κάτι τέτοιο”.
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σάντσεζ:

«Μερικές φορές κερδίζεις όταν δεν πρέπει και άλλες εκεί που δεν έπρεπε να χάσεις. Σήμερα εμείς δεν έπρεπε να χάσουμε. Είναι αφελής ο τρόπος που χάσαμε στο 93′. Προσπαθήσαμε να πάρουμε τη νίκη και τελικά χάσαμε και τον έναν βαθμό. Η προσπάθεια των ποδοσφαιριστών ήταν πολύ καλή. Αλλά στο τέλος είχαμε αφέλεια και δεχθήκαμε γκολ στις καθυστερήσεις».

Για τον Αστέρα: «Μπράβο στον Αστέρα. Είχε 3 επιθέσεις και έβαλε 2 γκολ. Ωστόσο διαθέτει ποιότητα και ελπίζω μια μέρα να είμαστε στο επίπεδο που είναι ο Αστέρας σήμερα».

Για τις μεταγραφές: «Είμαι ικανοποιημένος από τις μεταγραφές και τους νέους παίκτες και πιθανότατα θα πάρουμε έναν ακόμη παίκτη. Ίσως αμυντικό. Το πρόβλημα μας είναι ότι πρέπει να κερδίζουμε παιχνίδια και να παίρνουμε βαθμούς. Δεν έχουμε πρόβλημα στις γραμμές. Πρέπει να μας αρκεί και η ισοπαλία μερικές φορές».

Για όσα είπε στους παίκτες στο φινάλε: «Τους είπα ότι ήταν πολύ καλή εμφάνιση, αλλά χαμένη γιατί δεν πήραμε βαθμό».

Για τους βαθμούς που πρέπει να έχει ο Απόλλων για να σωθεί: «Θεωρώ ότι πρέπει να φτάσουμε στους 35 βαθμούς».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.