Ματζουράκης: «Είχαμε φρεσκάδα» (video)

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του και τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα δήλωσε ο Γιάννης Ματζουράκης. «Το αποτέλεσμα βαραίνει τον προπονητή», το σχόλιο του Σάκη Τσιώλη.

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του και τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα δήλωσε ο Γιάννης Ματζουράκης. Ο προπονητής της Καλλονής στάθηκε στη φρεσκάδα που έβγαλε η ομάδα του στο γήπεδο και τόνισε πως είναι σημαντικό που κατάφεραν να ανατρέψουν το εις βάρος τους 1-0 του πρώτου ημιχρόνου και να πάρουν τη νίκη.

«Η ομάδα μας σήμερα έπαιξε ένα καλό παιχνίδι. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Είναι θετικό ότι ανατρέψαμε το σκορ και μπορέσαμε και πήραμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μου.

Έξι παιδιά που σήμερα αγωνίστηκαν δεν είχαν παίξει με τον ΟΦΗ και ως εκ τούτου ήταν ξεκούραστα. Η ομάδα είχε φρεσκάδα και αυτό φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο», δήλωσε ο Γιάννης Ματζουράκης στη συνέντευξη Τύπου.

Από την πλευρά του, ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Σάκης Τσιώλης δήλωσε: «Ήταν ένα παιχνίδι κομβικό για την ομάδα. Η νίκη θα μας έδινε τη δυνατότητα να σκαρφαλώσουμε στις θέσεις που στοχεύουν ψηλά, ενώ η ήττα θα δημιουργούσε επιπλέον πίεση και άγχος. Οι παίκτες μου κατέθεσαν ψυχή και προσπάθησαν πάρα πολύ, αλλά σε κάποια σημεία του αγώνα ήμασταν ανορθόδοξοι. Παρόλα αυτά αντιμετωπίσαμε μια ομάδα επικίνδυνη που έπαιζε καλά τις αντεπιθέσεις.

Παρά την προσπάθεια που κάναμε στο δεύτερο μέρος δεν τα καταφέραμε και μοιραία γνωρίσαμε την ήττα. Από εκεί και πέρα ο τρόπος αντίδρασης και το αποτέλεσμα βαραίνει τον προπονητή. Θα μιλήσω με τον πρόεδρο για να δούμε πώς μπορούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση και να βοηθήσουμε την ομάδα. Είναι κρίσιμη και σημαντική στιγμή για τον ΠΑΣ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.