Ακόστα: «Στο δεύτερο εμφανιστήκαμε κουρασμένοι» (video)

Στην κακή εικόνα που παρουσίασε ο ΠΑΣ Γιάννινα στο δεύτερο ημίχρονο απέδωσε την ήττα από την Καλλονή ο Ακόστα με δηλώσεις του στην κάμερα του novasports. «Να ματώνουμε στο γήπεδο», το σχόλιο του Δημήτρη Κολοβέτσιου.

Στην κακή εικόνα που παρουσίασε ο ΠΑΣ Γιάννινα στο δεύτερο ημίχρονο απέδωσε την ήττα από την Καλλονή ο Ακόστα με δηλώσεις του στην κάμερα του novasports. «Να ματώνουμε στο γήπεδο», το σχόλιο του Δημήτρη Κολοβέτσιου.

«Φυσικά το μόνο που μετράει είναι η ομάδα και για αυτό είμαι πολύ απογοητευμένος με το τελικό αποτέλεσμα. Δεν ξέρω ακριβώς τι φταίει και παρουσιάζουμε αυτή την εικόνα στα τελευταία ματς. Ξεκινήσαμε πολύ καλά στο παιχνίδι, σκοράραμε νωρίς, είχαμε ευκαιρίες και για ένα δεύτερο γκολ, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο εμφανιστήκαμε κάπως κουρασμένοι και δυστυχώς επήλθε η ήττα», δήλωσε αρχικά ο Ακόστα.

Για το τι να περιμένουν οι φίλαθλοι του ΠΑΣ στο μέλλον: «Δεν καταφέρνουμε να παίρνουμε αποτελέσματα γιατί ίσως ήμασταν άτυχοι σε ορισμένα ματς. Θα πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι, να ηρεμίσουμε και να συγκεντρωθούμε στο επόμενο ματς».

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Κολοβέτσιος δήλωσε: «Ξέραμε ότι αυτό το παιχνίδι ήταν πολύ κρίσιμο για εμάς, το θέλαμε πάρα πολύ και νομίζω ότι το δείξαμε στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν ξέρω τι έγινε. Η ομάδα μας άλλαξε συμπεριφορά μέσα στο γήπεδο για έναν άγνωστο λόγο και δυστυχώς χάσαμε το παιχνίδι από κάποιες λεπτομέρειες».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΣ δυσκολεύεται να πετύχει γκολ και να πάρει τα αποτελέσματα: «Υπάρχει βάρος από την περσινή χρονιά και αυτό προσπαθούσαμε τόσο καιρό να βγάλουμε από πάνω μας. Δυστυχώς δεν είναι μόνο ότι δεν βάζουμε γκολ αλλά δεν κάνουμε ευκαιρίες. Αυτό θα πρέπει να το αλλάξουμε αν θέλουμε να πετύχουμε κάτι καλύτερο στη συνέχεια. Ο καθένας μας θα πρέπει να κάνει σωστά τη δουλειά του μέσα στο γήπεδο για να κερδίζει η ομάδα».

Για το αν θεωρεί πως το φετινό πρωτάθλημα είναι πιο ανταγωνιστικό σε σχέση με πέρυσι: «Πάρα πολλές ομάδες έχουν ενισχυθεί και όντως είναι πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα σε σχέση με πέρυσι. Από εκεί και πέρα, εμείς δεν έχουμε το πρόσωπο που είχαμε πέρυσι. Θα πρέπει γρήγορα να βελτιωθούμε για να έχουμε μια καλή συνέχεια».

Για το τι πρέπει να προσέξει ο ΠΑΣ στη συνέχεια για να μην βρεθεί σε δύσκολη θέση: «Από εδώ και πέρα, θα πρέπει να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και να παίρνουμε ότι μπορούμε. Σίγουρα δεν πρέπει να χάνουμε. Να μπαίνουμε μέσα στο γήπεδο και να ματώνουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.