Λαμπράκης: «Κρίμα κι άδικο» (video)

Για το πρόβλημα στα στημένα που αντιμετωπίζει όλη τη χρονιά φέτος ο Εργοτέλης, μίλησε ο Σταύρος Λαμπράκης που χαρακτήρισε άδικο το αποτέλεσμα. «Σημαντικός ο βαθμός» τόνισε ο Ράινερ Μάουρερ.

Για το πρόβλημα στα στημένα που αντιμετωπίζει όλη τη χρονιά φέτος ο Εργοτέλης, μίλησε ο Σταύρος Λαμπράκης που χαρακτήρισε άδικο το αποτέλεσμα. «Σημαντικός ο βαθμός» τόνισε ο Ράινερ Μάουρερ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λαμπράκη:

«Όταν δέχεσαι γκολ στο τελευταίο λεπτό υπάρχει πίκρα. Είναι κρίμα και άδικο να μας τιμωρεί έτσι η μπάλα.
Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια που κάναμε, βάλαμε δύο ωραία γκολ από συνδυασμούς, όμως δεχθήκαμε άλλα από στημένα που είναι το πρόβλημά μας όλη τη χρονιά φέτος. Στο β’ ημίχρονο μπορώ να πω ότι το διαχειριστήκαμε καλά το παιχνίδι, δεν είχαμε απειληθεί ιδιαίτερα από τον αντίπαλό μας, μέχρι το τέλος που έγινε αυτή η φάση και ήρθε το γκολ.

Είμαι αισιόδοξος όμως για την ομάδας μας, γιατί με την ποιότητα που έχει και την έλευση του νέου προπονητή, η ομάδα θα επανακάμψει. Είναι άδικο με τις εμφανίσεις που κάνει και το ποδόσφαιρο που παίζει να είναι τόσο πίσω στη βαθμολογία».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάουρερ:

«Είναι ωραία που είμαι ξανά στην Κρήτη και στο Παγκρήτιο και βλέπω γνώριμα πρόσωπα. Ήταν άσχημο παιχνίδι για εμάς, καθώς παρότι ξεκινήσαμε καλά είχαμε την ευκαιρία στην αρχή του αγώνα με το δοκάρι, μετά δεχθήκαμε δυο γκολ από τον Εργοτέλη. Φαινόταν ότι θα ήμασταν άτυχοι όμως στα άλλα παιχνίδια.

Βάλαμε όμως το γκολ στο 23′, μπήκαμε και πάλι στη στο παιχνίδι και παίξαμε καλά μετά. Είχαμε επιθέσεις, αλλά δεν είμαι ευχαριστημένος καθώς στο δεύτερο ημίχρονο δεν συνεχίσαμε το παιχνίδι μας. Παλέψαμε όμως και πήραμε τον βαθμό που είναι πολύ σημαντικός για εμάς».

 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.