Μπεργκ: «Να μην επαναπαυόμαστε» (video)

Ο Παναθηναϊκός πρέπει να «σκοτώνει» τους αντιπάλους του όταν προηγείτια και μην επαναπαύεται, όπως δήλωσε ο Μάρκου Μπεργκ στην εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα». Τι είπε για τα ποδοσφαιρικά του είδωλα αλλά και για τη θέση που του αρέσει να αγωνίζεται.

Ο Παναθηναϊκός πρέπει να «σκοτώνει» τους αντιπάλους του όταν προηγείτια και μην επαναπαύεται, όπως δήλωσε ο Μάρκου Μπεργκ στην εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα». Τι είπε για τα ποδοσφαιρικά του είδωλα αλλά και για τη θέση που του αρέσει να αγωνίζεται.

Αναλυτικά: 

«Καλό παιχνίδι για εμάς, είμαι χαρούμενος για την ομαδική προσπάθεια. Είναι στο παιχνίδι μου και οι ασίστ, χαίρομαι που έδωσα δύο στους συμπαίκτες μου σήμερα. Ψάχνουμε στην ομάδα να βρούμε τη διάρκεια τη βγάλαμε σήμερα. Είχαμε μιλήσει αρκετά μέσα στην εβδομάδα. Το ζητούμενο πλέον είναι να καταφέρνουμε από εδώ και πέρα να «σκοτώνουμε» τον αντίπαλο και να μην επαναπαυόμαστε.

Έχουμε ποιότητα και βάθος, αλλά θα πρέπει να το δείχνουμε αυτό συνέχεια. Θα έχουμε ευχάριστες στιγμές τις επόμενες εβδομάδες γιατί θα επιστρέψουν οι απόντες συν τον Πέτριτς. Ακόμα και αυτοί που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής μπορούν να προσφέρουν τα αναμενόμενα» ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Μου αρέσει να μιλάω με τους συμπαίκτες μου στον αγωνιστικό χώρο, σήμερα ζήτησα τη μπάλα και την πήρα. Πρέπει να σκοράρω νιώθω ικανοποιημένος από την αποψινή μου απόδοση».

Για το ποιους επιθετικούς θαυμάζει:

«Δεν θέλω να αντιγράφω στυλ παιχνιδιού, ωστόσο παίκτες όπως οι Μπέργκαμπ, Ρονάλντο είναι παίκτες που θαύμαζα. Από τους συμπατριώτες μου ο Ιμπραΐμοβιτς έχει πλούσιο ρεπερτόριο, τον θαυμάζω».

Για τον Πέτριτς:

«Ο Πέτριτς είναι φανταστικός παίκτης, έχει εξαιρετικό αριστερό πόδι, πιστεύω πως θα μας δώσει μεγάλη ποιότητα».

Για το που του αρέσει περισσότερο να αγωνίζεται:

«Μου αρέσει περισσότερο να παίζω μέσα στην περιοχή, δεν μου αρέσει να γυρνάω πολύ πίσω και να μαρκάρω. Προσπαθώ να παίζω έξυπνα και να διαβάζω το παιχνίδι των αντιπάλων».

Οι δηλώσεις του Κουτρουμπή:

«Ήρθαμε σε μια δύσκολη έδρα, πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη, στο προηγούμενο ματς δεχθήκαμε κριτική για την απόδοσή μας ιδιαίτερα στο δεύτερο, στο δεύτερο ημίχρονο και ήταν σωστή, πιστεύω όλη τη βδομάδα δουλέψαμε όπως μας είπε ο προπονητής, σωστά και καταφέραμε και βγάλαμε αυτά που έπρεπε στο γήπεδο και δίκαια νικήσαμε».

Για το αν ο Παναθηναϊκός είναι ικανότερος για ψηλότερα πράγματα:
«Να σίγουρα, πιστεύω ότι αν συνεχίσουμε με την ίδια νοοτροπία, όπως είδαμε το σημερινό ματς, πιστεύω θα πάμε πολύ καλύτερα και έχουμε και τώρα τρεις βδομάδες έχουμε εννιά ματς, είναι πολύ σημαντικό να προετοιμαστούμε όλα τα παιδιά κατάλληλα γιατί θα χρειαστούμε όλοι».

Για το αν φοβήθηκαν το ματς μετά το 1-1:
«Όχι δεν το φοβηθήκαμε, πιστεύω μπήκαμε απ’ την αρχή πολύ δυνατά, το δείξαμε κιόλας με το γκολ που πετύχαμε, εντάξει έτυχε η άσχημη στιγμή με το πέναλτι, αλλά πιστεύω στη συνέχεια πάλι ελέγξαμε το ρυθμό του παιχνιδιού και καταφέραμε και προηγηθήκαμε ξανά στο σκορ».

Για το αν η νίκη ήταν εύκολη:
«Εντάξει μετά το τρίτο γκολ πιστεύω ελέγξαμε το ρυθμό, κάναμε κατοχή της μπάλας και νομίζω κερδίσαμε εύκολα, αλλά απ’ την αρχή ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι».

Για το αν πήραν ρεβάνς για την περσινή ήττα και την ισοπαλία στην Αθήνα:
«Ναι σίγουρα, εντάξει αυτό δεν το σκεφτόμασταν τι έγινε πέρσι, αλλά σίγουρα είναι μια άτυπη ρεβάνς».

Για τα παιχνίδια που ακολουθούν:
«Ναι εντάξει, το επόμενο ματς είναι με τον Πλατανιά, θα κοιτάξουμε πρώτα αυτό βέβαια, στο κύπελλο ο στόχος μας ξέρετε ότι είναι να φτάσουμε στον τελικό γιατί είναι πολύ σημαντικός στόχος για μας φέτος, πιστεύω και με τον ερχομό του Πέτριτς που είναι πολύ καλός παίκτης θα μας βοηθήσει να πετύχουμε τον στόχο μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.