Κατσουράνης στα πορτογαλικά ΜΜΕ για Μπενφίκα

Με αφορμή τη θητεία του στην Μπενφίκα και τον καίριο ρόλο του πλέον στον ΠΑΟΚ η πορτογαλική εφημερίδα ojogo ζήτησε την άποψη του Κώστα Κατσουράνη για το πώς διαμορφώνεται ως τώρα η δυναμική των δυο ομάδων μέσα κι από το δούναι και λαβείν των ημερών.

Πλησιάζουν οι ημέρες για τους πρώτους αγώνες της φάση των «32» του Europa League. Με τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο να βρίσκεται σ’ εξέλιξη και τις ομάδες να ενισχύονται αλλά και ν’ αποδυναμώνονται, ο δείκτης του ενδιαφέροντος αυξάνεται και στην περίπτωση του ζευγαριού ΠΑΟΚ – Μπενφίκα. Με αφορμή τη θητεία του στην Μπενφίκα και τον καίριο ρόλο του πλέον στον ΠΑΟΚ η πορτογαλική εφημερίδα ojogo ζήτησε την άποψη του Κώστα Κατσουράνη για το πώς διαμορφώνεται ως τώρα η δυναμική των δυο ομάδων μέσα κι από το δούναι και λαβείν των ημερών.

«Πιστεύω ότι θα είμαστε σε θέση να διατηρήσουμε την ομάδα μας σε καλή φόρμα, με δεδομένο ότι η Μπενφίκα διαθέτει πολλή ποιότητα Ξέρουμε ότι δε θα έχουμε εύκολο έργο, αλλά υπάρχει χρόνος και θα προετοιμαστούμε καλά». Σε σχόλιο για την πρόσφατη πώληση του Μάτιτς και την εν γένει κατάσταση της πορτογαλικής ομάδας πρόσθεσε: «Είναι δύσκολο ν’ αντικαταστήσεις τον Μάτιτς, είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Η Μπενφίκα νίκησε και την Πόρτο και τώρα έχει μεγάλο κίνητρο για τη συνέχεια, μπορεί και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί αυτή την καλή φόρμα που διανύει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.