Βλαχοδήμος: «Θέλω να επιστρέψω στον Ολυμπιακό» (video)

Για την επιστροφή που προσδοκά στην ομάδα του Ολυμπιακού, μίλησε μεταξύ άλλων ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος, με δηλώσεις του στο novasports.gr.

Για την επιστροφή που προσδοκά στην ομάδα του Ολυμπιακού, μίλησε μεταξύ άλλων ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος, με δηλώσεις του στο novasports.gr. Τι είπε για το εξάμηνο στη Γερμανία, την ευκαιρία που του δίνει ο Πλατανιάς αλλά και το ντέρμπι με τον ΟΦΗ.
 
Για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ:
 
«Είναι σημαντικό παιχνίδι και για εμάς και για τους φιλάθλους. Θα μπούμε προσπαθώντας να κάνουμε αυτά που ζητάει ο προπονητής από εμάς για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που είναι και το σημαντικό. Ο Πλατανιάς είναι μια πολύ καλά οργανωμένη ομάδα, δεν έχω παράπονο, υπάρχει οικογενειακό κλίμα».
 
Για τους στόχους του:
 
Θέλω να παίξω πολλά και καλά παιχνίδια και από εκεί και πέρα θα δούμε τι θα γίνει το καλοκαίρι. Θέλω να γυρίσω στον Ολυμπιακό. Η Εθνική είναι ένα όνειρο αλλά νομίζω είναι μακριά ακόμα. Θέλω να συγκεντρωθώ, να παίξω καλά και να βοηθήσω τον Πλατανιά να πετύχει τους στόχους του. Από εκεί και πέρα βλέπουμε».
 
Για την εμπειρία στην Άουγκσμπουργκ:
 
Το εξάμηνο στη Γερμανία έχασα παιχνίδια στην καριέρα μου αλλά έμαθα κιόλας κάποια πράγματα που θα με βοηθήσουν να αποφύγω ορισμένα λάθη. Με βοήθησε στην καριέρα μου».
 
Για το «κλειδί» στο ματς με τον ΟΦΗ:
 
«Πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένοι και σοβαροί, να κάνουμε αυτά που θα μας πει ο κόουτς. Αν γίνουν αυτά όλα θα πάνε καλά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.