Ξεκαθαρίζει για αμυντικό στο λιμάνι

Εντός της εβδομάδας αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα του κεντρικού αμυντικού στον Ολυμπιακό, καθώς θα ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις και θα γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις.

Εντός της εβδομάδας αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα του κεντρικού αμυντικού στον Ολυμπιακό, καθώς θα ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις και θα γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις. Ο Μίτσελ αναμένεται να κάνει τις τελικές του εισηγήσεις για τον παίκτη που θα προσπαθήσει να αντικαταστήσει τον Δημήτρη Σιόβα στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού, έως το τέλος της σεζόν.

Οι Κριστιάν Καρεμπέ και Πιέρ Ισά έχουν ήδη ετοιμάσει μια λίστα με ονόματα υποψήφιων μετεγγραφικών στόχων. Σε αυτή συγκαταλέγονται οι περιπτώσεις των Λουγκάνο, Μπουρντίσο, Εσκουντέ, Πεϊτσίνοβιτς, Μπάσα, Μιρίν, Μενσά και Σκιλασί. Από εκεί και πέρα, θα υπάρξουν άμεσα εξελίξεις και στο θέμα του Τάσου Αυλωνίτη.

Ο Έλληνας αμυντικός αναμένεται να αποκτηθεί άμεσα από τον Ολυμπιακό, αλλά παραμένει άγνωστο το αν θα παραμείνει στη Νέα Σμύρνη για το υπόλοιπο της εφετινής σεζόν ή αν θα ενσωματωθεί από τώρα στο ρόστερ των νταμπλούχων Ελλάδος. Υπάρχει και η περίπτωση να παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού σε άλλη ομάδα της Super League, ώστε να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Άλλες προσθήκες στο ρόστερ του Ολυμπιακού δεν αναμένονται, εκτός και αν υπάρξει κάποια εξέλιξη της τελευταίας στιγμής και εφόσον βρεθεί κάτι εξαιρετικό στην αγορά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.