Γεωργιάδης: «Να ανταμείψουμε τον κόσμος μας» (video)

Πολύ δύσκολο έργο θα έχει η Βέροια απέναντι στον Παναθηναϊκό για την 20η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, όπως δήλωσε στο novasports.gr ο Νίκος Γεωργιάδης, ο οποίος ωστόσο τόνισε πως θα κάνουν τα πάντα για να ανταμείψουν τον κόσμο τους.

Πολύ δύσκολο έργο θα έχει η Βέροια απέναντι στον Παναθηναϊκό για την 20η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, όπως δήλωσε στο novasports.gr ο Νίκος Γεωργιάδης, ο οποίος ωστόσο τόνισε πως θα κάνουν τα πάντα για να ανταμείψουν τον κόσμο τους.

«Είναι πολύ σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι. Η Βέροια θα πρέπει να έχει ότι και στα προηγούμενα παιχνίδι επί Ντόστανιτς, δηλαδή πάθος, δύναμη και ομοιογένεια. Είναι πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι αλλά ευελπιστούμε και είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε», δήλωσε αρχικά ο Νίκος Γεωργιάδης.

Για τον Παναθηναϊκό: «Είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Το έχω ξαναπεί ότι έχει γίνει πάρα πολύ καλή δουλειά από τον κ. Αναστασίου και φαίνεται ότι η ομάδα του Παναθηναϊκού τακτικά λειτουργεί πάρα πολύ καλά. Και σίγουρα ο Παναθηναϊκός είναι μία τεράστια ομάδα για την Ελλάδα. Μην κρυβόμαστε, άσχετα από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα μας και θα πρέπει να μοχθήσουμε. Έχει κάποιες μονάδες ο Παναθηναϊκός πολύ δυνατές, αλλά κυρίως είναι ομάδα συνόλου. Εμείς κοιτάμε την ομάδα μας και θα δώσουμε τα πάντα».

Για το αν θα παίξει ρόλο η ψυχολογία: «Όταν μπαίνεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο παίζει ρόλο ποιος νιώθει πιο δυνατός. Την ψυχολογία την αποκτάς μόνος σου εκείνη την ώρα».

Για την παρουσία του κόσμου: «Δεν έχουμε παράπονο από τον κόσμο μας. Μας βοηθάει πολύ στα εντός έδρας παιχνίδια και μακάρι να έρθουν ακόμη περισσότεροι. Είμαστε σίγουροι ότι ο κόσμος θα μας βοηθήσει και ελπίζουμε να τον ανταμείψουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.