Ωρες αγωνίας για τα δελτία

Κόκκινο χτυπά η αγωνία στον Αρη, καθώς μέχρι το μεσημέρι θα γίνει γνωστή η απόφαση της δευτεροβάθμιας επιτροπής μεταγραφών της ΕΠΟ, η οποία συνεδριάζει εκτάκτως, σήμερα Σάββατο, στα γραφεία, στο Γουδί.
Δημοσίευση: 18/01/2014 - 07:16

Κόκκινο χτυπά η αγωνία στον Αρη, καθώς μέχρι το μεσημέρι θα γίνει γνωστή η απόφαση της δευτεροβάθμιας επιτροπής μεταγραφών της ΕΠΟ, η οποία συνεδριάζει εκτάκτως, σήμερα Σάββατο, στα γραφεία, στο Γουδί. Αντικείμενο, το εάν, τελικά, θα εκδώσει τα δελτία των έξι νεοαποκτηθέντων ποδοσφαιριστών των κιτρίνων (Βλάχος, Μπουγαϊδης, Κουσίδης, Μπακασέτας, Καμινιώτης, Γουναρίδης), μετά τα νέα έγγραφα που προσκομίστηκαν ή όχι.

Οι Θεσσαλονικείς, εκφράζουν αισιοδοξία (εώς βεβαιότητα) για ευτυχή κατάληξη του θέματος, θεωρώντας πως θα επιστρέψουν στη συμπρωτεύουσα με τα δελτία στις βαλίτσες τους, μετά το πέρας της συνεδρίασης.

Εάν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε λύνονται τα χέρια του Σούλη Παπαδόπουλου, ο οποίος υπολογίζει για το αρχικό σχήμα, ενόψει Ατρομήτου, τρεις από τους καινούριους. Σε διαφορετική περίπτωση αφενός μεν ανατρέπονται τα σχέδια του προπονητή, αφετέρου θα ξεκινήσει δικαστικός αγώνας της ΠΑΕ Αρης εναντίον της Ομοσπονδίας, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Το novasports.gr θα σας ενημερώσει αμέσως μόλις εκδοθεί η απόφαση..