Τσιγαρίδας: «Να επιβάλουμε το ρυθμό μας» (video)

Ο βοηθός προπονητή του Αστέρα Τρίπολης, Λεωνίδας Τσιγαρίδας, τόνισε ότι εάν η ομάδα του επιβάλει το ρυθμό της τότε θα πάρει τη νίκη κόντρα στον Απόλλωνα, σε δηλώσεις του αποκλειστικά στο Novasports.gr και τον Γιώργο Μαρκόπουλο.

Ο βοηθός προπονητή του Αστέρα Τρίπολης, Λεωνίδας Τσιγαρίδας, τόνισε ότι εάν η ομάδα του επιβάλει το ρυθμό της τότε θα πάρει τη νίκη κόντρα στον Απόλλωνα, σε δηλώσεις του αποκλειστικά στο Novasports.gr και τον Γιώργο Μαρκόπουλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι , ίσως το πιο δύσκολο απ’ αυτή σειρά αλλά εμείς θα πάμε για το καλύτερο αποτέλεσμα. Ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγάλος, ο αντίπαλος έχει ενισχυθεί και έχει έμπειρους παίκτες καθώς και ψυχολογία».

Για το που θα κριθεί η αναμέτρηση: «Το ματς θα πάει στη δύναμη γιατί εμείς ποιοτικά είμαστε καλύτεροι. Εμείς θα κάνουμε το παιχνίδι μας και στο τέλος όλα θα πάνε καλά».

Για το ποιο είναι το ατού του αντιπάλου: «Μια ομάδα που βασίζεται στα στημένα και στη δύναμη και αν προσέξουμε στα στημένα και κρατήσουμε το μηδέν όλα θα πάνε καλά».

Για τις επιστροφές παικτών: «Μας λύνει τα χέρια αυτό, αυξάνεται ο συναγωνισμός και αυτό θα μας κάνει καλό».

Για το πώς θα πάει το παιχνίδι: «Δεν νομίζω ότι θα ανοίξει το παιχνίδι. Πιστεύω θα είναι κλειστό ματς και πιστεύω ότι εάν ελέγξουμε το ρυθμό του παιχνιδιού θα πάρουμε τη νίκη».

Για το που θα κριθεί το παιχνίδι: «Το ματς θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Ο Απόλλων βασίζεται στα στημένα, αλλά όχι τόσο καλοί σε παιχνίδι με ρυθμό και πιστεύω ότι θα επιβάλουμε το ρυθμό μας και θα κερδίσουμε. Έχουμε καλή ποιότητα παιχτών γι’ αυτό το επίπεδο. Είμαστε καλοί ομάδα και εμείς θα ρυθμίσουμε το αποτέλεσμα και αν είμαστε αυτοί που πρέπει τότε θα πάρουμε τη νίκη».

 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.