Τσιώλης: «Προτεραιότητα το ματς της Κυριακής» (video)

Μόνο τη νίκη στο παιχνίδι με την Καλλονή σκέφτεται ο Σάκης Τσιώλης, ο οποίος τόνισε ότι τα περιθώρια για να πετύχει ο ΠΑΣ τους στόχους του έχουν αρχίσει να στενεύουν.

Μόνο τη νίκη στο παιχνίδι με την Καλλονή σκέφτεται ο Σάκης Τσιώλης, ο οποίος τόνισε ότι τα περιθώρια για να πετύχει ο ΠΑΣ τους στόχους του έχουν αρχίσει να στενεύουν. Ο προπονητής της ομάδας της Ηπείρου είπε ότι οι παίκτες του πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι και ψύχραιμοι και να πάρουν πάση θυσία τους τρεις βαθμούς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα του novasports:

«Κοίτα, το πρώτο είναι ότι όντως παίζουμε με μια αρκετά καλή ομάδα, με μια ομάδα γρήγορη, μια ομάδα πειθαρχημένη, μια νέα ομάδα που έχει πάρα πολύ ενθουσιασμό και σίγουρα ο βαθμός δυσκολίας είναι αρκετά μεγάλος. Εμείς όμως προερχόμαστε, όπως είπες, από δύο άτυχα αποτελέσματα, αφού μέσα σε δέκα μέρες γυρίσαν πολλά πράγματα πίσω την ομάδα. Όμως για μας είναι μονόδρομος αυτό το παιχνίδι στο γήπεδό μας, στην έδρα μας, τα περιθώρια έχουνε, αρχίζουν και στενεύουν, ο κόσμος δυσανασχετεί κι έχει και δίκιο και νομίζω ότι θα πρέπει να’ μαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, ψύχραιμοι για 95 λεπτά ούτως ώστε να φτάσουμε στην κατάκτηση των τριών βαθμών».

Για το που οφείλεται η αγωνιστική κατάσταση του ΠΑΣ:
«Κοίτα, ρεαλιστικά να δούμε, μέσα σε δύο αγωνιστικές ανατραπήκανε όλα αυτά γιατί πριν από δυο αγωνιστικές ήμασταν μέσα στη, στις πρώτες ομάδες της βαθμολογίας και σίγουρα υπήρχε αισιοδοξία ότι η νέα χρονιά θα ήταν αυτή που θα μας έφερνε ακόμα πιο κοντά στη, στο στόχο, στο μεγάλο στόχο. Από εκεί και πέρα στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι δεδομένο και τα πάντα μπορούνε να ανατραπούνε όσο κι αν υπάρχουνε κάποια σταντάρ όσο αναφορά με το ή τι ήτανε πριν τι τι στόχευε η ομάδα, νομίζω ότι αυτή η στιγμή δεν είναι τώρα να βλέπουμε τι γίνεται και τι αν απ’ το καλοκαίρι, αν ξεκίνησε πολύ νωρίς η ομάδα ή αν η ομάδα αυτή τη στιγμή είναι ψυχολογικά κουρασμένη ή όχι, αυτό που κοιτάμε και προσπαθούμε να περάσουμε στ’ αποδυτήρια είναι ν’ αφήσουμε πίσω αυτές τις δύο αγωνιστικές, να ασχοληθούμε όσο μπορούμε περισσότερο μ’ αυτό το παιχνίδι της Κυριακής, χρειαζόμαστε τη βοήθεια του κόσμου κι από κει και πέρα να καθίσουμε να βρούμε τι γίνεται, τώρα σε προτεραιότητα είναι μόνο και μόνο το παιχνίδι της Κυριακής».

Για το αν ο ΠΑΣ έχει την ποιότητα και τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει τους στόχους του:
«Σίγουρα φεύγοντας οι δύο πρωταγωνιστές στην επίθεση, οι δύο σκόρερ της επίθεσης ήταν πραγματικά μια απώλεια για την ομάδα, αυτό δεν αμφισβητείται, από κει και πέρα όμως νομίζω ότι μια νίκη στο παιχνίδι που έρχεται ενδεχομένως θα μας φέρει περισσότερη ψυχραιμία και συγκέντρωση κι αν μη τι άλλο προχωράμε και προς αυτή την κατεύθυνση συζητώντας προχθές με τον πρόεδρο ούτως ώστε να βρούμε αυτούς τους δύο αντικαταστάτες για να μπορέσουμε να καλύψουμε αυτά τα κενά, αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα άλλο πέρα από το παιχνίδι της Κυριακής».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.