Βάις: «Απολαμβάνω την παρουσία μου στον Ολυμπιακό»(video)

Σε απολογισμό της έως τώρα παρουσίας του στον Ολυμπιακό, αλλά και της πορείας των «ερυθρόλευκων» στον πολυμέτωπο αγώνα τους σε Ελλάδα και Ευρώπη, προχώρησε ο Βλάντιμιρ Βάις στη συνέντευξη που παραχώρησε στο novasports και τον Νίκο Γαβαλά.

 Σε απολογισμό της έως τώρα παρουσίας του στον Ολυμπιακό, αλλά και της πορείας των «ερυθρόλευκων» στον πολυμέτωπο αγώνα τους σε Ελλάδα και Ευρώπη, προχώρησε ο Βλάντιμιρ Βάις στη συνέντευξη που παραχώρησε στο novasports και τον Νίκο Γαβαλά. Επιπλέον, αναφέρθηκε στον σαββατιάτικο αγώνα με τον Λεβαδειακό, στο πρώτο ραντεβού με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά και στον πρόσφατο γάμο του.
 
          Βλάντιμιρ, ο Ολυμπιακός έφερε το Σάββατο τη δεύτερη ισοπαλία του σε 19 αγωνιστικές, μετρώντας παράλληλα 17 νίκες. Αυτός ο εντυπωσιακός απολογισμός τι δείχνει για τις δυνατότητες της ομάδας σας;
           «Η ομάδα μας πηγαίνει σε όλα τα παιχνίδια με σκοπό να τα κερδίσει. Ο στόχος μας, λοιπόν, είναι να κερδίζουμε όπου και αν παίζουμε. Βέβαια, αυτό δεν είναι πάντα εφικτό. Όπως είδαμε στο τελευταίο παιχνίδι, ο αντίπαλος είχε ποιότητα και δεν ήταν εύκολο να τον νικήσουμε. Δεν ήταν εύκολο να ξεπεράσουμε αυτό το εμπόδιο με μία νίκη. Εμείς, όμως, έχουμε αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια. Αυτό που θέλουμε είναι να διατηρήσουμε τη διαφορά των οκτώ βαθμών απ’ το δεύτερο της βαθμολογίας. Και να συνεχίσουμε έτσι έως το τέλος του πρωταθλήματος».
 
          Έχετε σημειώσει 57 γκολ. Είναι εφικτό στις υπόλοιπες 15 αγωνιστικές να ξεπεράσετε τα 102 γκολ και να κάνετε νέο ρεκόρ επίτευξης τερμάτων στο ελληνικό πρωτάθλημα;
          «Δεν γνωρίζω τι είναι πιθανό να συμβεί στο μέλλον. Αυτή τη στιγμή, μας ενδιαφέρει να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και όχι να σπάσουμε κάποια ρεκόρ. Τα ρεκόρ είναι για εμάς κάτι επιπλέον, ένα μπόνους που μπορούμε να έχουμε. Από εκεί και πέρα, εμείς θέλουμε να κερδίζουμε τα παιχνίδια. Ακόμη και αν κερδίζουμε ένα παιχνίδι με 1-0, οι τρεις βαθμοί είναι πολύ πιο σημαντικοί απ’ το να πετύχουμε πολλά γκολ».
 
          Σε προσωπικό επίπεδο, αισθάνεσαι πως έχεις πλέον προσαρμοστεί απόλυτα στις απαιτήσεις του Ολυμπιακού;
          «Δεν ξέρω. Νομίζω πως είναι μία ιδιαίτερη σεζόν γιατί έχω περάσει αρκετούς τραυματισμούς και κτυπήματα. Έχασα αρκετά παιχνίδια στα οποία ήθελα να αγωνιστώ. Προσπαθώ να είμαι σε καλή κατάσταση. Να βρω πάλι το ρυθμό μου. Πρέπει να αρχίσω να παίζω ξανά γιατί οι τραυματισμοί σε φρενάρουν. Όταν η ομάδα τα πηγαίνει πολύ καλά, πάντα είναι δύσκολη η επιστροφή. Έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Νομίζω πως έχουμε μία καλή σεζόν έως τώρα και ιδιαίτερα για την ομάδα. Δεν ξέρω αν έχω προσαρμοστεί 100% στην ομάδα, αλλά προσπαθώ για το καλύτερο σε κάθε παιχνίδι με τους συμπαίκτες μου. Νομίζω πως έως το τέλος της σεζόν θα έχω προσαρμοστεί 100%».
 
          Σε γεμίζει ο Ολυμπιακός και η προοπτική παραμονής για σημαντικό χρονικό διάστημα στην ομάδα;
          «Δεν υπάρχει κάτι αρνητικό να πω για την ομάδα. Τα πηγαίνουμε πολύ καλά στο πρωτάθλημα. Έχουμε προκριθεί στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Πραγματικά απολαμβάνω την παρουσία μου έως τώρα. Δεν βλέπω το λόγο για να φύγω. Βεβαίως, στο μέλλον δε γνωρίζεις τι μπορεί να γίνει στο επόμενο λεπτό. Επομένως δεν μπορούμε να μιλήσω με αυτό το σκεπτικό για το μέλλον».
 
          Το Σάββατο αντιμετωπίζετε τον Λεβαδειακό στο Καραϊσκάκη. Ποια είναι η άποψή σου για τον επόμενο αντίπαλό σας;
          «Νομίζω πως νικήσαμε με 5-0 την τελευταία φορά που τους αντιμετωπίσαμε. Πέτυχα εκεί το πρώτο μου γκολ με τον Ολυμπιακό. Αναμφίβολα έχω καλές αναμνήσεις. Αλλά κάθε αγώνας είναι διαφορετικός. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε πάλι το παιχνίδι μας. Μετά την ισοπαλία το περασμένο Σαββατοκύριακο, θέλουμε αυτή τη φορά τους τρεις βαθμούς. Θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες». 
 
          Μέσα απ’ τα παιχνίδια του πρωταθλήματος θα επιχειρήσετε την περαιτέρω βελτίωση της ομάδας σας, ώστε στα ματς με την Μάντσεστερ να διεκδικήσετε το καλύτερο δυνατό; Να είστε πιο ανταγωνιστικοί σε εκείνα τα ματς;
          «Φυσικά είναι πολύ σημαντικό να τα καταφέρνεις στο πρωτάθλημα. Αλλά το πρωτάθλημα με το Τσάμπιονς Λιγκ είναι εντελώς διαφορετικές διοργανώσεις. Έχουμε ακόμη αρκετούς αγώνες έως το παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ. Χρειάζεται να κερδίσουμε. Μετά, θα συγκεντρωθούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Απέχουμε περισσότερο από ένα μήνα. Τώρα έχουμε μπροστά μας το πρωτάθλημα στο οποίο πρέπει να συγκεντρωθούμε».
        
          Και κάτι προσωπικό. Συγχαρητήρια για το γάμο σου. Η ηρεμία και η ευτυχία σε προσωπικό επίπεδο είναι συστατικό επιτυχίας για έναν επαγγελματία αθλητή;
          «Για καιρό έψαχνα να βρω το κατάλληλο κορίτσι για εμένα, ώστε να είμαι ήρεμος. Δε νομίζω ότι ο γάμος άλλαξε πολλά. Ζω με την γυναίκα μου για αρκετό καιρό τώρα. Χάρη στην παρουσία της έχω βρει την ηρεμία στην προσωπική μου ζωή. Ελπίζω πως θα με βοηθάει να έχω επιτυχίες στο ποδόσφαιρο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.