“Ατρόμητος” για 2,5 χρόνια ο Θεολόγου

Παίτκης του Ατρόμητου για τα επόμενα 2,5 χρόνια θα είναι ο Παντελής Θεολόγου, ο οποίος, όπως σας είχε ενημερώσει το novasports.gr, δοκιμαζόταν από τον Παράσχο.

Παίτκης του Ατρόμητου για τα επόμενα 2,5 χρόνια θα είναι ο Παντελής Θεολόγου, ο οποίος, όπως σας είχε ενημερώσει το novasports.gr, δοκιμαζόταν από τον Παράσχο. Τί είδε ο έμπειρος τεχνικός.

Στην πρώτη του μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Ατρόμητος για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Μόνο η ανακοίνωση μένει για να επισημοποιηθεί η έναρξη της συνεργασίας με τον Παντελή Θεολόγου ο οποίος θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 2,5 χρόνων.

Ο Γιώργος Παράσχος είδε θετικά στοιχεία στον 22χρονο αμυντικό και εισηγήθηκε θετικά για την απόκτησή του. Ο Θεολόγου έχει πολύ καλή τεχνική κατάρτιση, μπορεί να βγάλει την ομάδα μπροστά και να δημιουργήσει παιχνίδι από τα μετόσπισθεν, είναι γρήγορος, βγαίνει πρώτος στη μπάλα, ενώ και οι συστάσεις από πρoηγούμενους του προπονητές ήταν οι καλύτερες. To καλό του πόδι είναι το αριστερό, ενώ έχει ύψος 1,90.

Απέρριψε συμβόλαιο για να δοκιμαστεί στον Ατρόμητο

Ο ίδιος έδειξε μεγάλη αυτοπεποίθηση αρνούμενος να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Καλλιθέα. Αντ’ αυτού προτίμησε να ρισκάρει να δοκιμαστεί στον Ατρόμητο και δικαιώθηκε, γνωρίζοντας μάλιστα ότι αν η εισήγηση του Παράσχου δεν ήταν θετική θα έμενε χωρίς ομάδα σε ένα κρίσιμο σημείο για την καριέρα του.

Έτσι ο νεαρός άσος πλαισιώνει τους Φυτανίδη, Λαζαρίδη, Φυτανίδη και Νάστο και αναμένεται αρχικά να αποτελέσει μια πολύ καλή λύση πίσω από τους πολύπειρους αμυντικούς που έχει ήδη η ομάδα και από το καλοκαίρι να διεκδικήσει περισσότερα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.