Δοκιμάζει σχήμα με καινούριους ο Σούλης

Το σχήμα που σκέφτεται να παρατάξει την Κυριακή, απέναντι στον Ατρόμητο, θα δοκιμάσει στην προπόνηση που θα διεξαχθεί στο «Κλ. Βικελίδης», ο Σούλης Παπαδόπουλος.

Το σχήμα που σκέφτεται να παρατάξει την Κυριακή, απέναντι στον Ατρόμητο, θα δοκιμάσει στην προπόνηση που θα διεξαχθεί στο «Κλ. Βικελίδης», ο Σούλης Παπαδόπουλος. Ο προπονητής του Αρη, παρ΄ ότι δεν ξέρει, μέχρι αυτή την ώρα, αν θα μπορέσει να έχει στη διάθεσή του, τους νεοαποκτηθέντες (Βλάχο, Μπουγαϊδη, Κουσίδη, Καμινιώτη, Γουναρίδη, Μπακασέτα), θα τολμήσει να δουλέψει με την προοπτική έκδοσης των δελτίων τους.

Τι σημαίνει αυτό; Πως θα ετοιμάσει την ομάδα με Μπουγαϊδη στόπερ και Βλάχο δεξί μπακ, αλλά και τον Καμινιώτη σε θέση μάχης στη μεσαία γραμμή, καθώς αυτές είναι οι επιλογές του, ενόψει του ματς που έρχεται, ελπίζοντας πως οι προσπάθειες της διοίκησης με την ΕΠΟ, θα ευοδωθούν.

Βέβαια, προς το τέλος της προπόνησης θα ετοιμάσει και μία ομάδα χωρίς τους «καινούριους», ως plan b. Αυτό το δεύτερο σενάριο, δεν θέλει, ασφαλώς, να το σκέφτεται, όμως επειδή ακριβώς δεν μπορεί να το αποκλείσει, προσέχει για να. έχει!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.