Στη διάθεση του Αναστασίου ο Λαγός

Σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων επέστρεψε ο Τάσος Λαγός στην προπόνηση της Παρασκευής, θέτοντας τον εαυτό του στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου για το ματς με τη Βέροια.
Δημοσίευση: 17/01/2014 - 12:32

Σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων επέστρεψε ο Τάσος Λαγός στην προπόνηση της Παρασκευής, θέτοντας τον εαυτό του στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου για το ματς με τη Βέροια. Από την προπόνηση των «πράσινων» απουσίαζε ο Πέτριτς, ενώ ο Μέντες πήρε μέρος στο μεγαλύτερο μέρος της, χωρίς προβλήματα.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση: «Στη σημερινή προπόνηση στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού οι ποδοσφαιριστές της ομάδας ξεκίνησαν με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2» και ασκήσεις τακτικής και ολοκλήρωσαν με τελειώματα.

Κανονικά προπονήθηκε ο Λαγός. Ο Μέντες συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης με τους συμπαίκτες του. Απουσίασε ο Πέτριτς με άδεια για προσωπικούς λόγους».

Από εκεί και πέρα, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα με τη Βέροια. Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει, όπως υποχρεούται από την απόφαση για τα μέτρα τήρησης της τάξης κατά τη διεξαγωγή του αγώνα Βέροια - Παναθηναϊκός, για τα ακόλουθα:

. Ο Παναθηναϊκός ζήτησε και πήρε 800 εισιτήρια για τους φιλάθλους του που αντιστοιχούν στη Θύρα 5 του Γηπέδου.

. Τα εισιτήρια (αξίας ? 15) για τους μεμονωμένα προσερχόμενους φιλάθλους του Παναθηναϊκού θα διατίθενται την ημέρα του αγώνα από τις 17:00 στο εκδοτήριο έξω από τη Θύρα 5 του γηπέδου.

. Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 17:00 την ημέρα του αγώνα.

. Οι φίλαθλοι καλούνται να προσέλθουν στο γήπεδο μεμονωμένα, χρησιμοποιώντας κατά κύριο λόγο τα ΜΜΜ.

. Θα πραγματοποιηθούν αυστηροί προέλεγχοι στους φιλάθλους, σε ζώνες περιμετρικά του Γηπέδου, ώστε να αποκλεισθεί η μεταφορά εντός της εγκατάστασης απαγορευμένων ή άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς και η πρόσβαση όσων τυχόν θα στερούνται εισιτηρίων.

. Θα αποκλεισθεί η πρόσβαση και η είσοδος στο Γήπεδο φιλάθλων που θα βρίσκονται σε προφανή κατάσταση μέθης ή υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

. Δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε φίλαθλο φέροντα πανό ή πλακάτ με προκλητικό ή υβριστικό περιεχόμενο.

. Οι φίλαθλοι που θα προσέλθουν για την παρακολούθηση του εν λόγω αγώνα πρέπει να φέρουν μαζί τους Αστυνομική Ταυτότητα ή Διαβατήριο πέραν του εισιτηρίου που θα κατέχουν».