Κίτσιου: «Να φανούμε αρκετά καλύτεροι στη συνέχεια»

Έπειτα από ένα αγωνιστικό διάλειμμα δυο αναμετρήσεων ο Στέλιος Κίτσιου επιστρέφει σε αποστολή για την ομάδα του. Το novasports.gr συνομίλησε μαζί του για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ίδιος και η ομάδα του.

Έπειτα από ένα αγωνιστικό διάλειμμα δυο αναμετρήσεων ο Στέλιος Κίτσιου επιστρέφει σε αποστολή για την ομάδα του. Το novasports.gr συνάντησε τον νεαρό δεξιό οπισθοφύλακα του ΠΑΟΚ μετά την προπόνηση της Πέμπτης και συνομίλησε μαζί του για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ίδιος και η ομάδα του, τη σύντομη απουσία του αλλά και τον επικείμενο, εκτός έδρας αγώνα με τον Πανιώνιο.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε: «Πέρασε μια εβδομάδα χωρίς ν’ αγωνιστώ».

– Το είχες ανάγκη;
«Εντάξει, είχαμε και τις διακοπές από τα Χριστούγεννα, ήρθε μια επιλογή όχι από τον προπονητή, αναγκαστικά έπρεπε να μείνω έξω οπότε . έμεινα».

– Πώς είδες τους αγώνες της ομάδας σου;
«Το θέμα είναι πως εγώ θέλω πάντα να βοηθάω την ομάδα μου, ν’ αγωνίζομαι . αυτό μου έλλειψε όταν ήμουν έξω αλλά το σημαντικό είναι ότι υπάρχουν κι άλλο ποδοσφαιριστές, όπως είναι ο Γιάννης (σ.σ. Σκόνδρας), που μπορούν κι ανταπεξέρχονται και το σημαντικό είναι ότι πήραμε τη νίκη και στον Ηρακλή και με τον Παναιτωλικό».

– Ικανοποιήθηκες περισσότερο από τις νίκες ή προβληματίστηκες από τις εμφανίσεις;
«Κοιτάξτε, πρώτα απ’ όλα πρέπει να είσαι πάντα ευχαριστημένος όταν παίρνεις τους τρεις βαθμούς αλλά και προβληματισμένος όταν δεν παίζεις ωραίο ποδόσφαιρο. Αυτό πρέπει να μας προβληματίσει και να φανούμε αρκετά καλύτεροι στη συνέχεια».

– Αυτή τη στιγμή σε τί κατάσταση βρίσκεται η ομάδα;
«Με τους καινούριους παίκτες που έχουν έρθει πρέπει να δουλέψουμε πολύ, γιατί στη συνέχεια έχουμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Εχουμε την Ευρώπη, έχουμε το Κύπελλο και πρέπει να είμαστε όλοι έτοιμοι για να παρουσιάσουμε όσο το δυνατό καλύτερη εικόνα στη συνέχεια. Το αν είμαστε καλά θα φανεί στο μέλλον».

– Το Σάββατο σας περιμένει ο Πανιώνιος στη Νέα Σμύρνη. Οι σκέψεις σου για τον συγκεκριμένο αγώνα κι αν έχεις παρακολουθήσει πρόσφατα κάποια αναμέτρηση του Πανιωνίου;
«Ο Πανιώνιος είναι μια ομάδα που στηρίζεται στους δικούς της ποδοσφαιριστές, είναι σχεδόν όλοι Ελληνες. Εχουν ένα καλό σύνολο και πιστεύω πως είναι μια επικίνδυνη ομάδα που μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα».

– Τα δικά σας αγωνιστικά «πρέπει» ποιά είναι;
«Πρέπει να είμαστε σοβαροί, να παίξουμε ποδόσφαιρο όχι όπως παίξαμε στα τελευταία παιχνίδια αλλά ακόμη καλύτερα και να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».

– Και θα συναντήσεις τους Παναγιωτούδη, Γιάννου .
«Είναι ωραίο να παίζεις με ποδοσφαιριστές που έχεις συνυπάρξει μαζί τους στην ίδια ομάδα», ολοκλήρωσε τις τοποθετήσεις του ο διεθνής μπακ του «Δικεφάλου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.