Κάσες: «Όποιος ενδιαφέρεται… στη διοίκηση»

Στο πλαίσιο της βράβευσης του ως MVP της 19ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ ο Χοσέ Μαρία Κάσες... πέταξε το μπαλάκι στη διοίκηση για το θέμα της μεταγραφής του.

Στο πλαίσιο της βράβευσης του ως MVP της 19ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ ο Χοσέ Μαρία Κάσες… πέταξε το μπαλάκι στη διοίκηση για το θέμα της μεταγραφής του. Ο επιθετικός της ομάδας της Κομοτηνής που ήταν μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη επί της Skoda Ξάνθης στο τοπικό ντέρμπι, υποστήριξε ότι είναι αφοσιωμένος στην ομάδα του και τον ενδιαφέρει μόνο η επίτευξη των στόχων της.

«Έχω συμβόλαιο μέχρι το 2015. Αν κάποια ομάδα ενδιαφέρεται μπορεί να μιλήσει με την διοίκηση της ομάδας. Εγώ είμαι ποδοσφαιριστής του Πανθρακικού και θα κάνω ό,τι μπορώ για να πετύχω τους στόχους που έχουμε θέσει», απάντησε χαρακτηριστικά ο Κάσες σε σχετική ερώτηση. Ο Ισπανός άσος παρέλαβε το βραβείο του από τον πρόεδρο των παλαιμάχων του Πανθρακικού, Απόστολο Χατζηιωαννίδη και δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτή τη βράβευση, η οποία, ωστόσο, είναι προϊόν ομαδικής δουλειάς. Αφιερώνω αυτό το βραβείο στον κόσμο της ομάδας και στους συμπαίκτες μου, που με τη βοήθεια τους κατάφερα να πάρω αυτό το βραβείο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.