Χωρίς κόσμο ο ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη

Ο ΠΑΟΚ δεν θα έχει τη συμπαράσταση οργανωμένων φιλάθλων του στο προσεχές παιχνίδι με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, έπειτα από σχετική απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιάννη Ανδριανού.

Ο ΠΑΟΚ δεν θα έχει τη συμπαράσταση οργανωμένων φιλάθλων του στο προσεχές παιχνίδι με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, έπειτα από σχετική απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιάννη Ανδριανού.

Η ΠΑΕ με ανακοίνωσή της προέτρεψε τους φίλους της να μην μεταβούν στο γήπεδο, ενώ ευχαρίστησε τους «κυανέρυθρους» για την πρόθεση που έδειξα να διαθέσει εισιτήρια στους φιλοξενούμενους. Αναλυτικά:

«Ο υφυπουργός πολιτισμού και αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός με απόφαση που κοινοποιήθηκε μεταξύ άλλων στη Super League και τον ΠΑΟΚ αποφάσισε την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών του Δικεφάλου στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης για την αναμέτρηση της 20ης αγωνιστικής μεταξύ Πανιωνίου και ΠΑΟΚ (18/01, 19.30) «για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας» όπως αναφέρει το σχετικό έγγραφο.

Επιπλέον σύμφωνα με την ίδια απόφαση που πάρθηκε έπειτα από σχετική εισήγηση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, αλλά και την γνώμη της ΔΕΑΒ «απαγορεύεται η διάθεση εισιτηρίων στους οπαδούς της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον ανωτέρο αγώνα, ομοίως για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».

Ως εκ τούτου η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν θα διαθέσει εισιτήρια και παρακαλεί τους φίλους της ομάδας να μην μεταβούν στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Παράλληλα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ευχαριστεί την ΠΑΕ Πανιώνιος για την θετική διάθεση που έδειξε στις σχετικές συζητήσεις που προηγήθηκαν να παραχωρήσει εισιτήρια για τους φίλους του Δικεφάλου!».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.