Ελεγχος της ΚΜΑ στην ΠΑΕ

Το λογιστήριο της ΠΑΕ Αρης θα επισκεφθεί σήμερα κλιμάκιο της Κοινωνίας Μελών, προκειμένου να διενεργήσει έλεγχο στα πεπραγμένα της διοίκησης μέχρι αυτό το χρονικό σημείο.

Το λογιστήριο της ΠΑΕ Αρης θα επισκεφθεί σήμερα κλιμάκιο της Κοινωνίας Μελών, προκειμένου να διενεργήσει έλεγχο στα πεπραγμένα της διοίκησης μέχρι αυτό το χρονικό σημείο. Οι άνθρωποι του Φορέα θα έχουν τη δυνατότητα να διαπιστώσουν την οικονομική ροή της εταιρίας, σε όλα τα επίπεδα και να μάθουν τους λόγους για τους οποίους παρατηρείται σημαντική καθυστέρηση σε κάποια θέματα, όπως για παράδειγμα συμβαίνει με την έκδοση των δελτίων των νεομεταγραφέντων ποδοσφαιριστών.

Δεν είναι βέβαιο πως θα υπάρξει συνάντηση και συζήτηση με τους διοικούντες, καθώς αυτό που ενδιαφέρει, είναι κατά κύριο λόγο, να πάρουν τα οικονομικά στοιχεία στα χέρια τους.
     
Ότι συμπέρασμα βγει θα τεθεί ενώπιον του ΔΣ, την ώρα που μπαίνει στην τελική ευθεία η αποστολή του πορίσματος στον εισαγγελέα (πιθανότατα την Παρασκευή), ώστε να «κλειδώσει» η είσοδός του στην Αλκμήνης, αν και υπάρχει η πληροφορία πως ήδη έχει κινηθεί αυτεπαγγέλτως.    


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.