Ενοχλήσεις ο Παπάζογλου

Τα προβλήματα με τους αμυντικούς του Ολυμπιακού δεν έχουν τελειωμό. Ο Τάσος Παπάζογλου αισθάνθηκε μικροενοχλήσεις στους προσαγωγούς και ακολούθησε την Τετάρτη συντηρητικό πρόγραμμα.
Δημοσίευση: 15/01/2014 - 19:50
Τα προβλήματα με τους αμυντικούς του Ολυμπιακού δεν έχουν τελειωμό. Ο Τάσος Παπάζογλου αισθάνθηκε μικροενοχλήσεις στους προσαγωγούς και ακολούθησε την Τετάρτη συντηρητικό πρόγραμμα. Το ιατρικό επιτελείο, πάντως, υπογραμμίζει πως δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για τον Παπάζογλου.
         
Για μία ακόμη ημέρα, τόσο ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, όσο και ο Μάρκο Σέποβιτς γυμνάστηκαν κανονικά. Ατομικό πρόγραμμα έκανε ξανά ο Μιγκέλ Τόρες, ενώ ο Δημήτρης Σιόβας παραμένει σε στάδιο ανάρρωσης από τον τραυματισμό του.

Το πρόγραμμα της προπόνησης της Τετάρτης είχε αρχικώς ασκήσεις ταχύτητας και δύναμης, φυσικής κατάστασης εν γένει. Εν συνεχεία, οι παίκτες έριξαν το βάρος στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και την καλή κυκλοφορία της μπάλας. Έπαιξαν πολύ με την κατοχή και την πίεση προς τον αντίπαλο, ενώ ολοκλήρωσαν την εκγύμνασή τους με δίτερμα.
Η προπόνηση της Πέμπτης είναι προγραμματισμένη για τις 11.00.