«Κρατάμε τη νίκη και το μηδέν στην άμυνα»

Ικανοποιημένος με την αμυντική λειτουργία του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με τον Ηρακλή στα Ψαχνά έμεινε ο Γιάννης Αναστασίου.

Ικανοποιημένος με την αμυντική λειτουργία του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με τον Ηρακλή στα Ψαχνά έμεινε ο Γιάννης Αναστασίου. Ο τεχνικός των «πράσινων» στάθηκε στο γεγονός ότι στο σημερινό παιχνίδι χρησιμοποίησε αρκετούς νέους παίκτες και τόνισε πως θέλουν να φτάσουν ψηλά στο Κύπελλο.

«Για εμάς ήταν ένα παιχνίδι μετά το 3-0 του πρώτου αγώνα που ήταν εύκολο. Τα μάτια μας έχουν δει πολλά βέβαια. Θέλαμε να αποφύγουμε τις δυσάρεστες εκπλήξεις. Δώσαμε έμφαση στην αμυντική μας λειτουργία και θέλαμε να δώσουμε χρόνο σε νέα παιδιά. Θέλαμε να έχουμε καλύτερη αμυντική προσήλωση και το καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό.

Είχαμε πολλούς νέους παίκτες από την ακαδημία και πήραμε το παιχνίδι, κάτι που ήταν ικανοποιητικό. Ο αντίπαλος είχε δύο φάσεις, αλλά σε γενικές γραμμές ελέγχαμε το παιχνίδι. Κρατάμε τη νίκη και το μηδέν στην άμυνα. Πάμε στον επόμενο γύρο. Παραμένει ένας μαραθώνιος σε πρωτάθλημα και κύπελλο και θέλουμε να φτάσουμε ψηλότερα», δήλωσε ο Γιάννης Αναστασίου.

Για τον Ηρακλή Ψαχνών: «Παραμένει επικίνδυνη ομάδα. Για αυτό φέραμε σκάουτερ για το παιχνίδι με την Επισκοπή για να αποφύγουμε την έκπληξη. Είναι αρκετά ποιοτική ομάδα. Αν τους αφήσουμε να κάνουν το παιχνίδι τους μπορούν να σου δημιουργήσουν πρόβλημα. Του εύχομαι καλή πορεία στο δύσκολο έργο της δεύτερης κατηγορίας. Εύχομαι να πετύχει τους στόχους της.

Για τη βαθμολογική συγκομιδή του Παναθηναϊκού μέχρι τώρα: «Θα μπορούσαμε να έχουμε αρκετούς πόντους παραπάνω. Αυτές είναι οι συνέπειες όταν δημιουργείς μία νέα ομάδα με αρκετούς ξένους. Είμαι ικανοποιημένος από τη γενική εικόνα της ομάδας και στόχος παραμένει να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Για το παιχνίδι με τη Βέροια: «Σημαντικό είναι να δούμε σε τι κατάσταση θα βρίσκονται οι τραυματίες, όπως ο Μέντες. Ο Μπαϊράμι έπαιξε χωρίς προβλήματα. Για εμάς δεν έχει σημασία ποιος παίζει, αλλά η ομάδα που είναι ομάδα συνόλου και δεν στηρίζεται σε κάποιον παίκτη. Όπως θα είναι η κατάσταση, ανάλογα θα πράξουμε». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.