Άλλοι δύο για τους «οκτώ»

Συμπληρώνεται το μισό «παζλ» της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος την Πέμπτη με τη διεξαγωγή δύο αγώνων για τη φάση των «16».
Δημοσίευση: 16/01/2014 - 07:16

Συμπληρώνεται το μισό «παζλ» της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος την Πέμπτη με τη διεξαγωγή δύο αγώνων για τη φάση των «16».

Παναθηναϊκός και Ατρόμητος τσέκαραν ήδη τα πρώτα εισιτήρια για τους «οκτώ» την Τετάρτη, ενώ σήμερα θα κλείσουν άλλες δύο θέσεις για την επόμενη φάση.

Στο ΟΑΚΑ η Καλλονή υποδέχεται τον ΟΦΗ με σκοπό να διαφυλάξει το προβάδισμα με 1-0 το οποίο έχει από το πρώτο παιχνίδι.

Οι τυπικά γηπεδούχοι δεν αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα, ενώ από τον ΟΦΗ λείπουν οι τραυματίες Δασκαλάκης, Φραγκουλάκης, οι τιμωρημένοι Μπούρμπος, Ζόρο, Κουτσιανικούλης και οι Αγριμάκης, Μακουκούλα.

Στο Βόλο η Νίκη υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο οποίος έχει ισχυρό προβάδισμα μετά  τη νίκη με 3-1 στο πρώτο παιχνίδι.

Ο τεχνικός των φιλοξενούμενων Λόρι Σάντσεζ αναμένεται να κάνει αρκετές αλλαγές, συμπεριλαμβάνοντας στην αποστολή μεταξύ άλλων το νέο μεταγραφικό απόκτημα Ντάρεν Άμπροουζ, αλλά όχι και τους Λουσέρο, Κόρμπο, Τζόρβα, Αργυρόπουλο, Κανακούδη, Παντελιάδη, Μίνγκα, Αλβάρες, Φαρινόλα, Δεληζήση, Ντάλμπεργκ και Τσοκάνη.

Aναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα (σε παρένθεση τα σκορ των πρώτων αγώνων):

17:00 Καλλονή - ΟΦΗ (1-0)
20:00 Νίκη Βόλου - Απόλλων Σμύρνης (1-3)