Φοιρός: «Να κοιμάται ήσυχος ο Σούλης»

Το γεγονός πως δεν ενδιαφέρεται να ξαναγίνει προπονητής του Αρη, ξεκαθαρίζει ο νέος τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Γιώργος Φοιρός. Για το λόγο μπορεί να κοιμάται ήσυχος ο Σούλης, όπως λέει χαρακτηριστικά.

Το γεγονός πως δεν ενδιαφέρεται να ξαναγίνει προπονητής του Αρη, ξεκαθαρίζει ο νέος τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Γιώργος Φοιρός. Για το λόγο μπορεί να κοιμάται ήσυχος ο Σούλης, όπως λέει χαρακτηριστικά.

Ο Φοιρός, μίλησε στο «Αθλητικό Μετρόπολις» της Θεσσαλονίκης:

Για τον ρόλο του: «Ξεκάθαρος ρόλος δεν υπάρχει, δεν έχω συζητήσει με τον πρόεδρο. Η θέση μου είναι δίπλα στον Σούλη Παπαδόπουλο και δίπλα στην ομάδα και όπου μπορώ να βοηθήσω».

Για την εικόνα του Άρη: «Υπάρχουν πολλά προβλήματα. Αγωνιστικά έγιναν πολλά λάθη το καλοκαίρι και συνεχίσθηκαν μέχρι και πριν από λίγο, όπου μας έφυγαν οι δυο καλύτεροι μας παίκτες, ο Ουντόντζι και ο Ελσνερ. Θα παίξουμε με τα παιδιά που υπάρχουν. Όσο μπορούμε θα ενισχύσουμε την ομάδα όσο καλύτερα γίνεται με τους υπάρχοντες όρους. Παλεύουμε να πάρουμε άδεια. Υπάρχουν πολλές ελλείψεις στην ομάδα. Χρειαζόμαστε μια νίκη για να αλλάξει η ψυχολογία μας. Και η τύχη μας έχει γυρίσει την πλάτη».

Για τον αν διορθώνονται τα πράγματα: «Έχουμε ακόμα 15 παιχνίδια. Υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα. Θα υπάρξει βελτίωση. Όλα γίνονται. Αν έρθει μια νίκη θα αλλάξει και η ψυχολογία μας. Μπορούμε και ελπίζουμε ότι θα αλλάξει το σκηνικό»

Για τη στήριξη του κόσμου: «Πρέπει όλοι να στηρίξουν την ομάδα και να δώσουμε τη δυσκολότερη μάχη της ιστορίας μας. Να έρθουν όλοι μαζί μας. Όταν είμαστε όλοι μαζί είμαστε ισχυροί. Να είμαστε ενωμένοι»

Για το παιχνίδι με την Καλλονή: «Με το που οι παίκτες δέχτηκαν το γκολ έπεσε η ψυχολογία τους. Χρειαζόμαστε μια νίκη για να μας αλλάξει την ψυχολογία μας».

Για τη φημολογία που τον θέλει να αντικαθιστά τον Παπαδόπουλο στον πάγκο του Άρη: «Είναι παραφιλολογία. Δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμύριο να ξαναγινώ προπονητής στον Άρη. Είμαι δίπλα στον Σούλη Παπαδόπουλο, μπορεί να κοιμάται ήσυχος»

Για τις μεταγραφικές κινήσεις του Άρη: «Συζητάμε συνεχώς με τον προπονητή. Δεν έχουμε και πολλές επιλογές. Προσπαθούμε να βελτιώσουμε το ρόστερ τηρουμένων των αναλογιών».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.