Η αλήθεια για τα δελτία

Το θέμα της μη έκδοσης των δελτίων των νεομεταγραφέντων ποδοσφαιριστών του Αρη από την ΕΠΟ, δεν είναι ούτε σύνθετο, ούτε περίπλοκο, ούτε προϊόν περίεργων καταστάσεων, όπως αφήνεται να εννοηθεί.

Το θέμα της μη έκδοσης των δελτίων των νεομεταγραφέντων ποδοσφαιριστών του Αρη από την ΕΠΟ, δεν είναι ούτε σύνθετο, ούτε περίπλοκο, ούτε προϊόν περίεργων καταστάσεων, όπως αφήνεται να εννοηθεί. Η ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης δεν έχει φορολογική ενημερότητα και για το λόγο αυτό δεν μπορεί να προβεί σε μεταγραφές.

Ο τρόπος με τον οποίο προσπάθησε να παραλάβει το απαραίτητο έγγραφο από τη ΦΑΕ Θεσσαλονίκης, μπορεί να απέδωσε πέρυσι, όμως αυτό δεν σημαίνει πως θα απέδιδε και φέτος! Τον περυσινό Ιανουάριο, ο Αρης, εκμεταλλευόμενος την «πατέντα Δημητρέλου» στην ΑΕΚ, κατάφερε να είναι φορολογικά ενήμερος για ένα διάστημα, καταθέτοντας απλά μια βεβαίωση οφειλών. Με την παραπάνω κατάθεση συν την προσωρινή διαταγή αναστολής πληρωμών που είχε στα χέρια του, κατάφερε να κινηθεί στο μεταγραφικό παζάρι.

Το ίδιο θέλησε να πράξει και φέτος η διοίκηση Σκόρδα, μόνο που όπως φαίνεται, το καθεστώς έχει αλλάξει. Η προσωρινή διαταγή δεν καλύπτει πλήρως τους κιτρίνους και η εφορία αρνείται να εκδώσει το χαρτί της ενημερότητας, αν πρώτα δεν εισπράξει ένα σεβαστό χρηματικό ποσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ποσό που θα πρέπει να καταβάλει η ΠΑΕ Αρης ανέρχεται, τουλάχιστον, στις 40 χιλιάδες ευρώ. Εάν αυτό δεν συμβεί, τότε οι κίτρινοι δεν θα μπορέσουν να εκδώσουν τα δελτία των ποδοσφαιριστών που έχουν αποκτήσει. Εκτός κι αν βρεθεί κάποιος άλλος τρόπος, ανάλογος με τον περυσινό.

Προς το παρόν, Βλάχος, Κουσίδης, Μπουγαϊδης, Γουναρίδης, Καμινιώτης, αλλά και ο Μπακασέτας που έρχεται, παραμένουν στη «φυσούνα».   


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.