Κ12 το ταξίδι της επιστροφής, η αναμονή, οι δηλώσεις και τα συνθήματα (video)

Η Κ12 επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη, όπου συγγενείς και φίλοι περίμεναν στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» τους μικρούς σε ηλικία αλλά μεγάλους πρωταγωνιστές αυτής της ιστορίας για να τους υποδεχτούν ανάλογα.

Η Κ12 επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη, όπου συγγενείς και φίλοι περίμεναν στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» τους μικρούς σε ηλικία αλλά μεγάλους πρωταγωνιστές αυτής της ιστορίας για να τους υποδεχτούν ανάλογα. Στο βίντεο που «ανέβασε» η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην επίσημη ιστοσελίδα της, πέρα από τα γκολ του φιλικού αγώνα με την Κ12 της Μπαρτσελόνα, μπορεί κάποιος να δει στιγμές από το ταξίδι της επιστροφής, εικόνες από την αναμονή στην Αθήνα και δηλώσεις των πρωταγωνιστών κατά την άφιξή τους. Οπως αναφέρει και το συνοδευτικό κείμενο της ΠΑΕ: «Το ταξίδι της επιστροφής από τη Βαρκελώνη ήταν ένα από τα πιο ευχάριστα της ζωής τους. Με τον αέρα της νίκης επί της Μπαρτσελόνα και την παιδική ξεγνοιασιά η ομάδα Κ12 του ΠΑΟΚ έκανε αισθητή την παρουσία της τόσο κατά τη διάρκεια της πτήσης, όσο και στην δίωρη αναμονή της στο Ελευθέριος Βενιζέλος πριν πετάξει για Θεσσαλονίκη.
Οι πιτσιρικάδες του Δικεφάλου μετέτρεψαν το αεροδρόμιο σε γήπεδο ποδοσφαίρου κι άρχισαν να επιδίδονται σε διαγωνισμό freestyle. Νικητής; Ο Θεοδωρίδης. Μία ώρα αργότερα, στο Μακεδονία τους περίμενε αποθεωτική υποδοχή από τους γονείς τους και τις οικογένειές τους. Οι μικροί γεμάτοι αμηχανία έκαναν τις πρώτες και μοναδικές ομαδικές δηλώσεις τους κι έπειτα χάθηκαν στην αγκαλιά των δικών τους ανθρώπων.
Το PAOK TV σας παρουσιάζει τα πλάνα από την επιστροφή της ομάδας στη Θεσσαλονίκη. Με μπόνους τις φάσεις των γκολ. Θυμηθείτε το ψηλοκρεμαστό σουτ του Τζόλη, το εντυπωσιακό γύρισμα και το πλασέ του Λιάβα και δείτε για πρώτη φορά την εκπληκτική ποδιά του Τσέλιου από την οποία ξεκίνησε η φάση της χρονιάς. Η αντεπίθεση για σεμινάριο που κατέληξε σε γκολ. Δεν μέτρησε, αλλά τι σημασία έχει;».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.