«Πάτε στο Dancing with the stars»

Επίθεση κατά του προέδρου του Πανθρακικού, Δημήτρη Τζελέπη εξαπέλυσε η Skoda Ξάνθη, μέσω της νέας ανακοίνωσης που εξέδωσε την Τετάρτη.
Δημοσίευση: 15/01/2014 - 10:20

Επίθεση κατά του προέδρου του Πανθρακικού, Δημήτρη Τζελέπη εξαπέλυσε η Skoda Ξάνθη, μέσω της νέας ανακοίνωσης που εξέδωσε την Τετάρτη. Η ακριτική ομάδα προέτρεψε τον πρόεδρο της ομάδας της Κομοτηνής να πάρει μέρος στο show «Dancing with the stars», με αφορμή την δήλωσή του, στην οποία χαρακτήριζε γραφική την Ξάνθη, μετά την ανακοίνωση που είχε εκδώσει για τη διαιτησία.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση: «Bonjour monsieur Tzelepis.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι δύο διαιτητές παραπέμφθηκαν για τιμωρία.

Φαίνεται ότι δεν εισακούστηκε η δήλωσή σας ότι το γκολ προήλθε από μια δύσκολη, οριακή φάση. Φαίνεται ότι της δύσκολης αυτής οριακής φάσης προηγήθηκε μία άλλη δύσκολη, οριακή φάση του πρώτου πέναλτι και μια άλλη δύσκολη, οριακή φάση του δεύτερου πέναλτι.

Η προσπάθειά σας και η αγωνία σας να καλύψετε το διαιτητικό δίδυμο είναι σεβαστή.
Μετά την εξέλιξη αυτή σας προτρέπουμε να κάνετε μία παρέμβαση στο κανάλι του ΑΝΤ1 προκειμένου να διαγωνιστείτε όλοι μαζί στο show  "D A N C I N G   W I T H   T H E   S T A R S".

ΣΗΜ: Οι δύο κύριοι ήταν ήδη stars, εσάς Πρόεδρε Monsieur Tzelepis σας έκανε star η SKODA ΞΑΝΘΗ με τα δύο αυτά Δελτία Τύπου.

Bonsoir Monsier Tzelepis».