Επιστρέφει ο Μπαϊράμι στα Ψαχνά

Στον Εμίρ Μπαϊράμι θα είναι στραμμένη η προσοχή όλων στον Παναθηναϊκό, στον επαναληπτικό αγώνα με τον Ηρακλή Ψαχνών για το κύπελλο Ελλάδος (17:00).

Στον Εμίρ Μπαϊράμι θα είναι στραμμένη η προσοχή όλων στον Παναθηναϊκό, στον επαναληπτικό αγώνα με τον Ηρακλή Ψαχνών για το κύπελλο Ελλάδος (17:00). Ο Σουηδός ποδοσφαιριστής επιστρέφει στην ενεργό δράση μετά από 108 ημέρες απουσίας, λόγω του τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε.

Ο Γιάννης Αναστασίου αναμένεται να χρησιμοποιήσει τον έμπειρο ποδοσφαιριστή για ένα ημίχρονο και όλα δείχνουν πως θα τον ξεκινήσει στο βασικό σχήμα. Στόχος της τεχνικής ηγεσίας του Παναθηναϊκού είναι να μπει σταδιακά ο έμπειρος παίκτης σε κανονικούς αγωνιστικούς ρυθμούς.

Οι «πράσινοι» είχαν επικρατήσει 3-0 στην πρώτη αναμέτρηση στο «Απόστολος Νικολαΐδης» και η ρεβάνς στα Ψαχνά, δίνει την ευκαιρία στον Αναστασίου να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήμα. Οι «πράσινοι» αναμένεται να παραταχθούν με 4-4-2 στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και με τον Κοτσόλη κάτω από τα δοκάρια της εστίας.

Οι Τριανταφυλλόπουλος και Ρισβάνης θα είναι οι δυο κεντρικοί αμυντικοί, με τους Σπυρόπουλο και Χουχούμη στα άκρα της άμυνας. Οι Δώνης και Ζέκα θα είναι οι δυο κεντρικοί χαφ, με τους Μπαϊράμι και Αμπέντ στα άκρα της μεσαίας γραμμής. Οι Κλωναρίδης και Ατζαγκούν αναμένεται να είναι το επιθετικό δίδυμο των «πράσινων» στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.