Στέλνουν τον Μπερμπάτοφ οι Σέρβοι

Στην προσπάθεια του ΠΑΟΚ να αποκτήσει τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ αναφέρεται ο σερβικός Τύπος, τονίζοντας πως ο «Δικέφαλος» του Βορρά ετοιμάζεται για μια μεγάλη μετεγγραφή.
Δημοσίευση: 15/01/2014 - 10:36

Στην προσπάθεια του ΠΑΟΚ να αποκτήσει τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ αναφέρεται ο σερβικός Τύπος, τονίζοντας πως ο «Δικέφαλος» του Βορρά ετοιμάζεται για μια μεγάλη μετεγγραφή. Ο Βούλγαρος επιθετικός φέρεται να είναι η πρώτη επιλογή της διοίκησης του ΠΑΟΚ για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «smedia.rs», οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ προσφέρουν δυο εκατομμύρια ευρώ στον Βούλγαρο, για κάθε χρόνο συμβολαίου του.

Αναλυτικά, το σχετικό δημοσίευμα: «Ο ΠΑΟΚ θέλει μετά από 30 χρόνια να κατακτήσει τον τίτλο στην Ελλάδα. Η ομάδα γίνεται καλύτερη κάθε χρόνο, όμως ο Ολυμπιακός παραμένει ακόμη ανίκητος. Το αφεντικό της ομάδας, Ιβάν Σαββίδης είναι έτοιμος να προσφέρει 2 εκ. ευρώ στη Φούλαμ για τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ. Οι Θεσσαλονικείς πιστεύουν πώς ο αγγλικός σύλλογος θα δεχθεί την προσφορά και ο Βούλγαρος επιθετικός θα δελεαστεί με ένα συμβόλαιο που δεν έχει δοθεί ποτέ ξανά από τον ΠΑΟΚ».