Δ. Πέλκας: «Πιστεύω ο δανεισμός μου να με βοηθήσει»

Ενας από τους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται ως δανεικοί τη φετινή σεζόν από τον ΠΑΟΚ στον Απόλλωνα Καλαμαριάς είναι κι ο Δημήτρης Πέλκας.

Ενας από τους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται ως δανεικοί τη φετινή σεζόν από τον ΠΑΟΚ στον Απόλλωνα Καλαμαριάς είναι κι ο Δημήτρης Πέλκας.

Σε μια χρονιά κατά την οποία το βαθμό δυσκολίας της προσωπικής του επιτυχίας ανέβασε ο τραυματισμός που αντιμετώπισε στο πρώτο μισό της σεζόν, δείχνει να βρίσκει τον εαυτό του με σημείο αναφοράς τα τρία γκολ που σημείωσε στην πρόσφατη νίκη των «ροσονέρι» με 4-1 επί της Αναγέννησης Γιαννιτσών.

Σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης τόνισε: «Το κλίμα στον Απόλλωνα είναι πάρα πολύ καλό. Από την πρώτη στιγμή τα παιδιά με δέχτηκαν στην ομάδα, είναι καταπληκτικοί όλοι. Έχω προσαρμοστεί και έχω δεθεί με την ομάδα. Ξεκίνησε καλά η σεζόν, ήρθε ένας τραυματισμός μας πήγε λίγο πίσω αλλά μετά επέστρεψα και όλα είναι καλύτερα, ήρθε ένας νέος προπονητής και τώρα πάμε πιο καλά. Εγώ προσπαθώ να δίνω πάντα τον καλύτερο μου εαυτό. Οταν η ομάδα τραβάει και πάει καλά κι ο κάθε ποδοσφαιριστής έχει ανάλογη συμπεριφορά στο γήπεδο. Προσπαθώ να κάνω προσπάθεια να βοηθάω και να κερδίζουμε».

Για τη θέση που αγωνίζεται: «Στα τελευταία δύο παιχνίδια με τον κ. Αλεξίου παίζω στα δεξιά ως χαφ εξτρέμ. Πιο πριν συνήθως έπαιζα πίσω από τους επιθετικούς πιο ελεύθερα. Αλλά νομίζω και δεξιά πηγαίνω καλά. σε όποια θέση κι αν σε βάλει ο προπονητής θα πρέπει να ανταποκριθείς».

Για τη συμμετοχή του στη Football League:

«Αγωνίστηκα και πέρυσι στη Super League με 16 συμμετοχές. Φέτος παίζω στη Football League. Στη Super League υπάρχει μεγαλύτερο επίπεδο. Η Football League είναι ένα διαφορετικό πρωτάθλημα, δυνατό, όλοι ψάχνουν την καθιέρωση τους. Θέλει κότσια, θέλει θράσος να ανταπεξέλθεις. Το είπα και στους φίλους μου και πρώην συμπαίκτες μου στον ΠΑΟΚ που ήρθαν στον Απόλλωνα ότι είναι εντελώς διαφορετικό να παίζεις στην Κ20 και στον Απόλλωνα σε κανονικά παιχνίδια».

Για το αν βοηθάει ο δανεισμός τους νεαρούς ποδοσφαιριστές: «Κάποιοι τα καταφέρνουν και διακρίνονται και παίζουν και κάποιοι λυγίζουν. Είναι και θέμα τύχης. Το σημαντικότερο είναι σε αυτή την ηλικία είναι να έχουν όλα τα παιδιά χρόνο συμμετοχής και να ανδρώνονται ποδοσφαιρικά. Είναι πολύ θετικό να πάρεις μία σεζόν στα πόδια σου, να γεμίσεις με συμμετοχές με αγώνες και μετά να δεις αν μπορείς να ανέβεις επίπεδο».

Για τους στόχους του Απόλλωνα Καλαμαριάς:

«Προσπαθούμε να μπούμε στα πλέι οφ να κυνηγήσουμε την άνοδο. Γι’ αυτό γίνονται προσθήκες.
Για το ότι ο ΠΑΟΚ αποκτά τώρα επιτελικό μέσο: «Εγώ είμαι δανεικός στην Καλαμαριά, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ με πιστεύουν. Ο προπονητής ζήτησε να πάω δανεικός να πάρω παιχνίδια. Το ότι ψάχνουν επιτελικό είναι λογικό και δε με επηρεάζει. Το καλοκαίρι που θα γυρίσω στην ομάδα θα διεκδικήσω τη θέση μου».

Για την παρουσία του στην περσινή σεζόν:

«Υπήρχε πίεση. Δεν είναι τόσο εύκολο να μπεις να παίξεις κατευθείαν στο γήπεδο. Μπορεί να υπήρχε βιασύνη στο πως χρησιμοποιήθηκα. Eπαιξα κι έδειξα ένα μικρό κομμάτι από αυτά που μπορώ γιατί δεν ήμουν έτοιμος σωματικά και ψυχολογικά. Πιστεύω ο φετινός δανεισμός μου να είναι κάτι θετικό για μένα, να με βοηθήσει».

Για το πως βλέπει τον φετινό ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ κάνει πολύ καλή πορεία και είναι κοντά στον Ολυμπιακό. Είναι μέσα στους στόχους του και στην Ευρώπη. Ξέρω τα παιδιά, τους παρακολουθώ και τους δίνω τις ευχές μου να πάνε καλά», ολοκλήρωσε την αναφορά του μιλώντας στην εκπομπή «PAOK24» στον «Libero 107,4».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.