Πετράκης: «Έχω ήσυχη τη συνείδησή μου»

Με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό ο πρώην προπονητής του Εργοτέλη Γιάννης Πετράκης δήλωσε πώς του μένει ένα αίσθημα ικανοποίησης για τη δουλειά που παρουσίασε στην κρητική ομάδα, τονίζοντας ότι κρατά μόνο τις καλές στιγμές.

Με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό ο πρώην προπονητής του Εργοτέλη Γιάννης Πετράκης δήλωσε πώς του μένει ένα αίσθημα ικανοποίησης για τη δουλειά που παρουσίασε στην κρητική ομάδα, τονίζοντας ότι κρατά μόνο τις καλές στιγμές.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Έλληνα τεχνικού σε δηλώσεις που παραχώρησε στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

-για την αποχώρησή του από τον Εργοτέλη:
«Ευχαριστώ όλους όσοι ήταν δίπλα μου. Έχω μόνο καλά να θυμάμαι από τν Εργοτέλη. Είχαμε και κακές στιγμές. Μου μένει ένα αίσθημα ικανοποίησης ότι έχω ήσυχη τη συνείδηση μου, ότι παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο, αποκτήσαμε σεβασμό από αντιπάλους, δυστυχώς από ένα σημείο και μετά δεν είχαμε και τα αποτελέσματα.
Ξέρουμε ότι είμαστε στην Ελλάδα και μετρά το αποτέλεσμα. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα και σε όποιον με αντικαταστήσει. Να τελειώσει η χρονιά με τον καλύτερο τρόπο».

-τι έφταιξε στα τελευταία αποτελέσματα της ομάδας:
«Είναι συνδυασμός πραγμάτων. Χάθηκε η προσοχή. Και η απουσία του Πελέ. Η ομάδα έβγαλε αρκετές ανακοινώσεις με τη διαιτησία κάτι που δείχνει ότι είχαμε πρόβλημα και εκεί. Σε ματς βρεθήκαμε πίσω στο σκορ αν και είχαμε ευκαιρίες να προηγηθούμε. Ήταν στοιχεία που μας στέρησαν το αποτέλεσμα».

-το φαινόμενο της αλλαγής προπονητών:
«Σαν φιλοσοφία νομίζω ότι πρέπει να είσαι προσεκτικός σε μια επιλογή και μετά να την στηρίζεις. Αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα όμως έχει σχέση με την δομή της κοινωνίας μας, το πόσο εύκολα απογοητευόμαστε».

-αν θα κινδυνέψει ο Εργοτέλης:
«Ο Εργοτέλης δεν πρόκειται να κινδυνεύσει. Είμαι σίγουρος! Ήμασταν πάντα ένας δύσκολος αντίπαλος. Η ρέντα και οι συγκυρίες έπαιξαν ρόλο. Αλλά αν εξαιρέσουμε δύο ματς με Αστέρα Τρίπολης και Γιάννινα είχαμε καλή εικόνα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.