Λύση εντός 24 ωρών για τον Μάρτενς

Το αργότερο μέχρι την Τετάρτη θα έχει ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα της μετακίνησης του Μάαρτεν Μάρτενς στον ΠΑΟΚ από τώρα.
Δημοσίευση: 14/01/2014 - 12:40

Το αργότερο μέχρι την Τετάρτη θα έχει ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα της μετακίνησης του Μάαρτεν Μάρτενς στον ΠΑΟΚ από τώρα. Ο Βέλγος ποδοσφαιριστής φέρεται να βρίσκεται κοντά στον «Δικέφαλο» του Βορρά, αφού η στάση της Άλκμααρ έχει αλλάζει ριζικά τις τελευταίες ημέρες. Η πίεση που άσκησε ο ΠΑΟΚ, αλλά και η πλευρά του παίκτη, φαίνεται πως έκαμψαν τις αντιστάσεις της ολλανδικής ομάδας.

Οι ιθύνοντες της Άλκμααρ αξίωναν 500 χιλιάδες ευρώ για να παραχωρήσουν από τώρα τον Βέλγο ποδοσφαιριστή. Όπως ενημερώνει επισήμως πλέον η διοίκηση του ΠΑΟΚ, το συγκεκριμένο θέμα βρίσκεται σε καλό δρόμο και εκφράζεται η αισιοδοξία πως το αργότερο μέχρι την Τετάρτη θα έχει τελειώσει θετικά η συγκεκριμένη υπόθεση.

Άλλωστε, ο Χουμπ Στέφενς έχει ζητήσει την προσθήκη του Βέλγου ποδοσφαιριστή από τώρα στο ρόστερ του ΠΑΟΚ. Ο Ολλανδός τεχνικός θεωρεί πως ο 29χρονος ποδοσφαιριστής μπορεί να βοηθήσει άμεσα τον «Δικέφαλο» του Βορρά.