Μαντζουράκης: «Δίκαιη η νίκη μας»

Ευχαριστημένος με τη νίκη 3-1 επί του Άρη, εμφανίστηκε ο Γιάννης Μαντζουράκης, την επομένη του αγώνα στο ΟΑΚΑ, ενώ μίλησε και για τη "χρυσή μπάλα".

Ευχαριστημένος με τη νίκη 3-1 επί του Άρη, εμφανίστηκε ο Γιάννης Μαντζουράκης, την επομένη του αγώνα στο ΟΑΚΑ. Ο Έλληνας τεχνικός υπογράμμισε πως το συγκεκριμένο αποτέλεσμα δεν ήρθε εύκολα για την ομάδα του, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην κατάκτηση της «χρυσής μπάλας» από τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Μαντζουράκης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Nova ΣΠΟΡ FM». Αναλυτικά δήλωσε:

Για την Καλλονή και τη νίκη κόντρα στον Άρη (3-1): «Ήταν δίκαιο αποτέλεσμα, είχαμε κατοχή και πολύ καλύτερο ρυθμό από του αντιπάλου. Ο Άρης μπήκε καλά στο παιχνίδι, είχε δύο ευκαιρίες στα καρέ μας και όταν βρίσκεσαι ένα γκολ πίσω δεν είναι εύκολο να ανταποκριθείς, ειδικά όταν έχεις αποτελέσματα στα άλλα παιχνίδια που σε πιέζουν. Στο δεύτερο ημίχρονο ωστόσο είχαμε πολύ καλύτερο ρυθμό, προειδοποιήσαμε τον αντίπαλο ότι δεν θέλαμε να χάσουμε».

Για την αλλαγή της εικόνας από την έναρξη του πρωταθλήματος: «Με το τέλος του πρώτου γύρου είδαμε τα αποτελέσματά μας. Στηριχτήκαμε σε έναν περιορισμένο αριθμό παικτών, ακόμη είμαστε μία νεοφώτιστη ομάδα με το σύνδρομο κατώτερης αυτό φάνηκε όταν παρατήσαμε παιχνίδια όπως με την Ξάνθη και τον Παναιτωλικό. Βέβαια έπαιξε ρόλο και η ψυχολογία, αλλά και η κούραση».

Για το όριο του υποβιβασμού: «Θα είναι μια μάχη για όλους. Εγώ βλέπω το όριο υποβιβασμού στους 35-36 βαθμούς, αλλά ακόμη δεν ξέρουμε τι μπορεί να γίνει. Τα αποτελέσματα του Απόλλωνα έχουν ανεβάσει το όριο. Πέρα από αυτό και η προοπτική, στο τέλος του πρώτου γύρου θα σας έλεγα ότι το όριο είναι στους 32-33 βαθμούς υπήρχαν αρκετές ισοπαλίες και μοίρασμα αποτελεσμάτων».

Για την πιο πετυχημένη σεζόν στην καριέρα του: «Η πιο δύσκολη προσπάθεια μου ήταν όταν ανέλαβα ΑΠΟΕΛ στη 10η θέση και είχε πέντε-έξι χρόνια να πάρει πρωτάθλημα. Αυτή ήταν η μεγαλύτερη επιτυχία της καριέρας μου».

Για τη Χρυσή Mπάλα: «Συμμερίζομαι τη δήλωση του Ριμπερί, έκανε πάρα πολλά και κέρδισε τα πάντα. Ο Ρονάλντο είναι συνέχεια η πριμαντόνα του ευρωπαϊκού ποδόσφαιρου, όπως και ο Μέσι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.