Ο Βούκιτς το καλύτερο γκολ του 2013

Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία του κόσμου για το καλύτερο γκολ του ΠΑΟΚ μέσα στο 2013. Οπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ το γκολ του Ζβόνιμιρ Βούκιτς κόντρα στον Πλατανιά ήταν αυτό που συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους.
Δημοσίευση: 14/01/2014 - 14:26
Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία του κόσμου για το καλύτερο γκολ του ΠΑΟΚ μέσα στο 2013. Οπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ το γκολ του Ζβόνιμιρ Βούκιτς κόντρα στον Πλατανιά ήταν αυτό που συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους. Αναλυτικά όλα όσα αναφέρει με λεπτομέρειες:

«Ηταν ένα δείγμα ποδοσφαιρικής μαγείας. Όχι, ένα πολύ καλό σουτ, ούτε μια (εντυπωσιακή) ενέργεια της στιγμής. Η πιστοποίηση της μεγάλης κλάσης του Ζβόνιμιρ Βούκιτς που είχε την οξυδέρκεια να στοπάρει τη μπάλα με το στήθος να την περάσει πάνω από τον αντίπαλό του και να σουτάρει με τη μία στη γωνία. Ναι, όπως θα καταλάβατε το γκολ του Σέρβου ποδοσφαιριστή κόντρα στον Πλατανιά ήταν αυτό που εσείς επιλέξατε ως το καλύτερο για το 2013 μέσα από το paokfc.gr. Το τέρμα που σημείωσε ο Βούκιτς συγκέντρωσε 1,792 ψήφους, δηλαδή το 44% των προτιμήσεων όσων συμμετείχαν στην ψηφοφορία.

Δεύτερο ήρθε το τακουνάκι του Λίαμ Λόρενς και το ανάποδο ψαλίδι του Κώστα Κατσουράνη στο ματς με τον Πανιώνιο με 805 ψήφους (20%) και τρίτο ένα άλλο ανάποδο ψαλίδι, αυτό του Δημήτρη Σαλπιγγίδη 663 ψήφους (16%). Θυμηθείτε όλα τα υποψήφια γκολ και δείτε και το νικητήριο του Βούκιτς στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.paokfc.gr/news-el/best-goal-2013-tou-zvonimir-vukic/», αναφέρει η σχετική ενημέρωση.