Πανέτοιμος για το Περιστέρι ο Παναιτωλικός

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναιτωλικού για τον αγώνα με τον Ατρόμητο, για το κύπελλο Ελλάδος, ωστόσο ο Μάκης Χάβος αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής τέσσερις βασικούς παίκτες, προκειμένου να τους δώσει ανάσες.
Δημοσίευση: 14/01/2014 - 12:48

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναιτωλικού για τον αγώνα με τον Ατρόμητο, για το κύπελλο Ελλάδος, ωστόσο ο Μάκης Χάβος αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής τέσσερις βασικούς παίκτες, προκειμένου να τους δώσει ανάσες.  Ο τεχνικός της ομάδας του Αγρινίου συμπεριέλαβε 18 ποδοσφαιριστές στην αποστολή της ομάδας του για το ματς της Τετάρτης στο Περιστέρι (20:00), όμως σε αυτή δεν συμπεριλαμβάνονται οι Τζούνιορ, Καμαρά, Γκάλο και Θεοδωρίδης.

Αναλυτικά, η αποστολή: Γκόλιας, Γοδόι, Καλί, Κούσας, Κουτρομάνος, Μελισσάς, Μήλιος, Μπακάκης, Μπικέι, Μπόγιοβιτς, Μπούντιμιρ, Μύγας, Νταλμά, Παπουτσογιαννόπουλος, Πασάς, Σφακιανάκης, Ράφαελ, Στεφανάκος.

Από εκεί και πέρα, ο Γοδόι θα εκτίσει την ποινή των τεσσάρων κίτρινων καρτών στην αναμέτρηση με τον Αρη, όπως αποφάσισε η τεχνική ηγεσία του Παναιτωλικού.