Πανέτοιμος για το Περιστέρι ο Παναιτωλικός

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναιτωλικού για τον αγώνα με τον Ατρόμητο, για το κύπελλο Ελλάδος, ωστόσο ο Μάκης Χάβος αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής τέσσερις βασικούς παίκτες, προκειμένου να τους δώσει ανάσες.

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναιτωλικού για τον αγώνα με τον Ατρόμητο, για το κύπελλο Ελλάδος, ωστόσο ο Μάκης Χάβος αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής τέσσερις βασικούς παίκτες, προκειμένου να τους δώσει ανάσες.  Ο τεχνικός της ομάδας του Αγρινίου συμπεριέλαβε 18 ποδοσφαιριστές στην αποστολή της ομάδας του για το ματς της Τετάρτης στο Περιστέρι (20:00), όμως σε αυτή δεν συμπεριλαμβάνονται οι Τζούνιορ, Καμαρά, Γκάλο και Θεοδωρίδης.

Αναλυτικά, η αποστολή: Γκόλιας, Γοδόι, Καλί, Κούσας, Κουτρομάνος, Μελισσάς, Μήλιος, Μπακάκης, Μπικέι, Μπόγιοβιτς, Μπούντιμιρ, Μύγας, Νταλμά, Παπουτσογιαννόπουλος, Πασάς, Σφακιανάκης, Ράφαελ, Στεφανάκος.

Από εκεί και πέρα, ο Γοδόι θα εκτίσει την ποινή των τεσσάρων κίτρινων καρτών στην αναμέτρηση με τον Αρη, όπως αποφάσισε η τεχνική ηγεσία του Παναιτωλικού.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.