Υπογράφει και φεύγει ο Ιμπραΐμ

Στον Ολυμπιακό θα υπογράψει τις επόμενες ημέρες ο Αμπντισαλάμ Ιμπραΐμ, ο οποίος εν συνεχείας θα παραχωρηθεί ως δανεικός στον Εργοτέλη, μέχρι το τέλος της εφετινής σεζόν.

Στον Ολυμπιακό θα υπογράψει τις επόμενες ημέρες ο Αμπντισαλάμ Ιμπραΐμ, ο οποίος εν συνεχείας θα παραχωρηθεί ως δανεικός στον Εργοτέλη, μέχρι το τέλος της εφετινής σεζόν. Ο πολιτογραφημένος Νορβηγός μέσος έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τους «ερυθρολεύκους» και απομένουν λεπτομέρειες, για να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή του. Ο 22χρονος παίκτης παραχωρείται από τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία δεν τον υπολογίζει. Ο Ολυμπιακός αποφάσισε να επενδύσει στον νεαρό μέσο, ο οποίος θα μετακομίσει στο Ηράκλειο, προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Ο Ιμπραΐμ έχει υποχρεώσεις με την εθνική Νορβηγίας στο Άμπου Ντάμπι και η μετεγγραφή του αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 19 Ιανουαρίου. Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός συνεχίζει να μελετά διάφορες περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών, με τον Μίτσελ να είναι αυτός που θα λάβει την οριστική απόφαση για το αν τελικά θα αποκτηθεί κάποιος παίκτης, ο οποίος θα καλύψει το κενό του Δημήτρη Σιόβα.

Οι «ερυθρόλευκοι» μελετούν όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα και αυτό της ένταξης του Τάσου Αυλωνίτη, από τώρα στο ρόστερ της ομάδας. Ο Μίτσελ θέλει έναν ακόμα ετοιμοπόλεμο κεντρικό αμυντικό και για αυτό έχει στρέψει την προσοχή του στην ξένη αγορά, προκειμένου να βρεθεί κάποιος παίκτης, που θα μπορέσει να βοηθήσει άμεσα την ομάδα του και να δώσει λύσεις στο κέντρο της άμυνας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.