Χωρίς Σκόρδα επιστρέφει ο Αρης

Με την πρωινή πτήση των 10 από την Αθήνα για τη Θεσσαλονίκη επιστρέφει η αποστολή του Αρη στη βάση της, μετά από ακόμη μία ήττα στο πρωτάθλημα, όπως αυτή που υπέστη χθες βράδυ από την Καλλονή, στο ΟΑΚΑ.

Με την πρωινή πτήση των 10 από την Αθήνα για τη Θεσσαλονίκη επιστρέφει η αποστολή του Αρη στη βάση της, μετά από ακόμη μία ήττα στο πρωτάθλημα, όπως αυτή που υπέστη χθες βράδυ από την Καλλονή, στο ΟΑΚΑ. Την αεροδιαδρομή προς το «Μακεδονία» δεν θα κάνει ο Λάμπρος Σκόρδας, ο οποίος θα παραμείνει στην πρωτεύουσα , προκειμένου να συμμετάσχει στη συνεδρίαση της Superleague, με αντικείμενο, μεταξύ άλλων, τον αριθμό των υποβιβαζόμενων ομάδων από το φετινό πρωτάθλημα, θέμα που αφορά άμεσα τον Αρη.

Το κλίμα στους κιτρίνους, μόνο καλό δεν είναι, μετά το 3-1 από το συγκρότημα της Λέσβου. Ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία παραδέχονται, πια, ανοιχτά τη δυσκολία του εγχειρήματος της παραμονής, κάτι που τόνισαν και στις δηλώσεις που έκαναν, λίγο μετά το τέλος του χθεσινού ματς, στην κάμερα του Novasports.

«Συνεχίζουμε τη μάχη, θα τα δώσουμε όλα, αλλά δεν αρκούν τα λόγια», είπε ο Σούλης Παπαδόπουλος, με τον Νίκο Τσουμάνη να προσθέτει: «Όσο φοράμε αυτό το σήμα και αυτή τη φανέλα δεν σταματάμε να ελπίζουμε» και τον Μιχάλη Γιαννίτση να ολοκληρώνει: «Πρέπει και οφείλουμε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας για την ιστορία του συλλόγου».

Δηλώσεις που αποτυπώνουν ανάγλυφα το περιβάλλον που έχει διαμορφωθεί, με τον Αρη πολύ μακριά ακόμη και από την προτελευταία ομάδα της βαθμολογίας, τη Βέροια, από την οποία απέχει 7 ολόκληρους βαθμούς!

Παρά ταύτα η προσπάθεια θα συνεχιστεί, με όσες ελπίδες έχουν απομείνει και με όποιες συνθήκες κι αν υπάρχουν. Είναι η υπόσχεση που έδωσαν ο ένας στον άλλον (οι παίκτες) στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ. 
 
*Ενώπιον του διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ θα σταθεί σήμερα η νομική υπηρεσία του Αρη στην εκδίκαση των 9 υποθέσεων που αφορούν ισάριθμους πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας οι οποίοι επιδιώκουν επιβολή ποινών στην ομάδα, λόγω μη τήρησης οικονομικών συμφωνιών απέναντί τους. Πρόκειται για τους Φατί, Ντίκο, Καστίγιο λόγω μην τήρησης των διακανονισμών που είχαν υπογράψει με την διοίκηση Ηλιάδη για την υπαγωγή στο άρθρο 99 και ο Σανκαρέ, ο οποίος δεν είχε συμφωνήσει για το «κούρεμα» του χρέους. Μαζί με τις άλλες πέντε που είχαν πάρει αναβολή, δηλαδή αυτές των Τόχα, Νάτσο Γκαρσία, Χουάνμα, Αραβίδη, Κοτταρίδη. Ωστόσο όλες αναμένεται να πάρουν αναβολή, εξαιτίας της προσωρινής διαταγής αναστολής πληρωμών που έβγαλε η ΠΑΕ, μετά τη νέα αίτηση για υπαγωγή για το άρθρο 99. Επομένως κίνδυνος για τον Αρη δεν υφίσταται.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.