Σιγουριά για τον Μάαρτεν Μάρτενς

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή του Μάαρτεν Μάρτενς στον ΠΑΟΚ, καθώς η Άλκμααρ φέρεται να μελετά πλέον το ενδεχόμενο παραχώρησης του παίκτη.

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή του Μάαρτεν Μάρτενς στον ΠΑΟΚ, καθώς η Άλκμααρ φέρεται να μελετά πλέον το ενδεχόμενο παραχώρησης του παίκτη. Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός είναι θετικός στο ενδεχόμενο μετακόμισης από τώρα στη Θεσσαλονίκη, ενώ και ο Χουμπ Στέφενς έχει ταχθεί υπέρ αυτού του ενδεχομένου. Ο «Δικέφαλος» του Βορρά έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με τον 29χρονο ποδοσφαιριστή για το ερχόμενο καλοκαίρι, όταν και μένει ελεύθερος από την ολλανδική ομάδα. Τις τελευταίες ημέρες, ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να έρθει σε συμφωνία με τη διοίκηση της Άλκμααρ, προκειμένου να αποκτήσει από τώρα τον παίκτη, όμως συνάντησε την αρνητική στάση των Ολλανδών.

Τελικά, η ολλανδική ομάδα φέρεται να επιθυμεί να λάβει ένα χρηματικό ποσό ως αντάλλαγμα για την παραχώρηση του παίκτη, με τον ΠΑΟΚ να βρίσκεται πλέον σε διαπραγματεύσεις για να ρίξει τις απαιτήσεις τους. Η Άλκμααρ αξιώνει 500 χιλιάδες ευρώ, με τον ΠΑΟΚ να προσφέρει, σύμφωνα με δημοσιεύματα, 150 χιλιάδες ευρώ. Σύμφωνα με τον ολλανδικό Τύπο, τις προσεχείς ημέρες αναμένονται εξελίξεις, με τον παίκτη να ετοιμάζεται να συνεχίσει από τώρα την καριέρα του στην Ελλάδα.

Ο προπονητής της Άλκμααρ, Ντικ Άντβοοκατ, προανήγγειλε την παραχώρηση του Μάρτενς, τονίζοντας: «Είχα πει ότι έπρεπε να τους κρατήσουμε όλους, αρκεί όμως και να το θέλουν. Αυτό ίσχυε και για τον Μάρτενς. Θέλει όμως να κάνει αυτό το βήμα τώρα. Τελικά αυτή είναι η καλύτερη λύση».

Από εκεί και πέρα, οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ συνεχίζουν να αναζητούν στην ξένη αγορά για έναν επιθετικό, ο οποίος θα κληθεί να κάνει τη διαφορά στο υπόλοιπο της εφετινής σεζόν, ενώ υπάρχει πάντα η σκέψη για την απόκτηση και ενός κεντρικού αμυντικού, εφόσον βρεθεί κάποια καλή περίπτωση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.