Παπαδόπουλος: «Στους 34 βαθμούς θα κριθεί η παραμονή» (video)

Οι δύο προπονητές μετά την αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου με τον Σούλη Παπαδόπουλο να τονίζει ότι η παραμονή θα κριθεί στους 34 βαθμούς.
Δημοσίευση: 13/01/2014 - 22:57

Οι δύο προπονητές μετά την αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου με τον Σούλη Παπαδόπουλο να τονίζει ότι η παραμονή θα κριθεί στους 34 βαθμούς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

Παπαδόπουλος: "Το ξεκίνημα μας ήταν ιδανικό. Πετύχαμε ένα γρήγορο γκολ το οποίο μας ανέβασε κάπως την αυτοπεποίθησή μας. Δεν ήμασταν τόσο καλοί στα επόμενα λεπτά αλλά δεν απειληθήκαμε κιόλας. Αν και δεν ψάχνω ποτέ δικαιολογίες το γκολ της ισοφάρισης ήταν καθοριστικό. Ήταν λάθος του διαιτητή που δεν σφύριξε το επιθετικό φάουλ. Ήταν φανερό", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Το 1-1 ήρθε στο χειρότερο σημείο. Είμαστε μια ομάδα που ψάχνει να ανεβάσει την ψυχολογία της. Αν πηγαίναμε με το 0-1 στα αποδυτήρια θα ήταν εντελώς διαφορετικό το παιχνίδι. Στη συνέχεια δεχθήκαμε ένα γρήγορο γκολ και δυσκολευτήκαμε ακόμη περισσότερο. Δεν θέλω να πω ούτε για τις μεταγραφές που δεν έπαιξαν ούτε για τίποτα. Σίγουρα θα βοηθούσαν κάποιοι αν τους είχαμε ετοιμοπόλεμους αλλά δεν μπορούμε να σταθούμε σε αυτό".

Για το αν πιστεύει ακόμη στην παραμονή, απάντησε: "Φυσικά και πιστεύουμε. Απομένουν πολλά παιχνίδια ακόμη. Δεν πιστεύω σε θαύματα. Πρέπει να προσπαθήσουμε όλοι μας περισσότερο. Η παραμονή θα κριθεί στους 34 βαθμούς. Είναι καλό ότι υπάρχουν πολλές ομάδες με 19-20-21 βαθμούς διότι στο τέλος δεν θα υπάρχουν αδιάφορες βαθμολογικά ομάδες. Τα πάντα μπορούν να ανατραπούν".

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου που είχαν την υπομονή και την αυτοπεποίθηση να γυρίσουν το παιχνίδι. 19 παιχνίδια εκτός έδρας. Είναι μάγκες της κατηγορίας. Είμαι ευχαριστημένος από τις μεταγραφές και πρέπει να ενσωματωθούν» είπε μεταξύ άλλων ο τεχνικός της Καλλονής, Γιάννης Ματζουράκης.