Δεν δίνει εισιτήρια στον ΟΦΗ ο Πλατανιάς

Την απόφαση να μην παραχωρήσει εισιτήρια στους φίλους του ΟΦΗ (μετά από αίτημα του Μάνθου Πουλινάκη) πήρε σήμερα η ΠΑΕ Πλατανιάς.
Δημοσίευση: 13/01/2014 - 16:51

Την απόφαση να μην παραχωρήσει εισιτήρια στους φίλους του ΟΦΗ (μετά από αίτημα του Μάνθου Πουλινάκη) πήρε σήμερα η ΠΑΕ Πλατανιάς.

Όπως αναφέρεται και στην ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Χανιώτες, η αστυνομία χαρακτήρισε το παιχνίδι «υψηλού κινδύνου», κάτι που θα σήμαινε την εκκένωση 300 περίπου θέσεων σε περίπτωση παρουσίας και οπαδών του ΟΦΗ. Σε αυτή την περίπτωση, αναφέρει ο Πλατανιάς, θα υπήρχε πρόβλημα εξυπηρέτησης των φίλων των Χανιωτών.

Αναλυτικά:

«Την απόφαση της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων να μη διαθέσει, τελικά, εισιτήρια στην Π.Α.Ε. Ο.Φ.Η. γνωστοποίησε σήμερα, εγγράφως, στον ομόλογό του κ. Μάνθο Πουλινάκη, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Χανιώτικης ομάδας κ. Στέλιος Βαρουξάκης.
Σημειώνεται ότι ο κ. Πουλινάκης είχε ζητήσει εγγράφως, εκ μέρους της Π.Α.Ε. Ο.Φ.Η., τη διάθεση 400 περίπου εισιτηρίων.
Απαντώντας, ο κ. Βαρουξάκης σημειώνει τα εξής:

«Ο αγώνας μεταξύ των ομάδων μας, τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014, στις 19.30, στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2013 - 2014, έχει χαρακτηριστεί από την Ελληνική Αστυνομία ως «αυξημένης επικινδυνότητας».

Ως εκ τούτου, πρόθεση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων, όπως εκφράστηκε ήδη επίσημα στην Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων, είναι, σε περίπτωση χορήγησης εισιτηρίων στην Π.Α.Ε. Ο.Φ.Η., να δημιουργηθεί μία «νεκρή ζώνη» 300 θέσεων για λόγους ασφαλείας.
Σε μία τέτοια περίπτωση και με δεδομένη τη μικρή χωρητικότητα του Δημοτικού Γηπέδου Περιβολίων,θα καταστεί εξόχως προβληματική η εξυπηρέτηση των φιλάθλων του Πλατανιά Χανίων, οι οποίοι αναμένεται να γεμίσουν την έδρα της ομάδας μας.
Με βάση όλα τα παραπάνω, καθίσταται, δυστυχώς, ανέφικτη η χορήγηση εισιτηρίων στην Π.Α.Ε. Ο.Φ.Η.
Πρόθεσή μας είναι η χορήγηση 50 προσκλήσεων σε Θύρες του Δημοτικού Γηπέδου Περιβολίων καθώς και 10 προσκλήσεων στη Θύρα VIP.

Είμαστε στη διάθεσή σας για τυχόν διευκρινίσεις και σας περιμένουμε στα φιλόξενα Χανιά για να απολαύσουμε από κοντά τον αγώνα μεταξύ των ομάδων μας».