Λαδάκης: «Νικήσαμε για τον κόσμο»

Στους φιλάθλους του Πανθρακικού αφιέρωσε τη νίκη 2-1 επί της Ξάνθης ο Αντώνης Λαδάκης.

Στους φιλάθλους του Πανθρακικού αφιέρωσε τη νίκη 2-1 επί της Ξάνθης ο Αντώνης Λαδάκης. Ο Έλληνας παίκτης αναφέρθηκε στο ντέρμπι της Ξάνθης, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει πως είναι θετικό για το πρωτάθλημα, το γεγονός πως ο Ολυμπιακός άφησε βαθμούς στο Περιστέρι. Ο Λαδάκης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra». Αναλυτικά δήλωσε:

Για την αντιπαλότητα που υπάρχει ανάμεσα σε Κομοτηνή και Ξάνθη για το ντέρμπι της Θράκης: «Υπάρχει μια αντιπαλότητα μεταξύ των δύο πόλεων και όλη την εβδομάδα μας ζητούσαν να πάρουμε αυτό το παιχνίδι. Είναι η πρώτη φορά που νικήσαμε και το ήθελαν πολύ οι οπαδοί μας. Εκεί είναι η αντιπαλότητα. Εμείς ως ποδοσφαιριστές προσπαθούμε να μείνουμε ανεπηρέαστοι από το κλίμα αυτό. Φέτος το καταφέραμε και βγήκαμε κερδισμένοι, ενώ πέρυσι το είχαμε πληρώσει. Μετά το τέλος του αγώνα έμεινε ο κόσμος, μας χειροκρότησε. Ο κόσμος είναι μαζί μας και στις εύκολες και στις δύσκολες στιγμές, και στις νίκες και τις νίκες».

Για το τι έχει κάνει την ομάδα τόσο ανταγωνιστική και τι έχει αλλάξει σε σχέση με άλλες χρονιές: «Υπάρχει μια συνέχεια σε σχέση με την πρώτη χρονιά που ανέβηκε η ομάδα στην κατηγορία. Αν και έφυγαν αρκετοί παίκτες, ο κορμός έμεινε και με την απόκτηση νέων παικτών δημιουργήσαμε ένα αξιόμαχο σύνολο. Ξέρουμε τι θέλουμε μέσα στο γήπεδο και να παίρνουμε τους βαθμούς. Επίσης έχουμε αποφύγει τους τραυματισμούς. Και δεν ξέρω αν φαίνεται μέσα στο γήπεδο αλλά, υπάρχει ομοιογένεια στην ομάδα».

Για το αν υπάρχει κάτι παραπάνω από τον στόχο της παραμονής: «Αυτή τη στιγμή σκεφτόμαστε μόνο τη σωτηρία. Είναι προτιμότερο να μένουμε προσγειωμένοι και μετά τη χθεσινή νίκη φαίνεται να είναι πιο κοντά. Αν επιτευχθεί τότε δεν αποκλείεται να τεθεί κάποιος άλλος στόχος ώστε να υπάρχει κίνητρο».

Για την απόδοση του Χοσέ Μαρία Κάσες: «Είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής. Βρήκε τη θέση του και τον ρόλο του μέσα στο γήπεδο. Στα τελευταία παιχνίδια παίζουμε και με έναν διαφορετικό τρόπο σε σχέση με τις άλλες ομάδες της κατηγορίας, με 3-5-2, παίζει πίσω από τα σέντερ φορ».

Για το τι έχει βρει στον Πανθρακικό, τι του αρέσει: «Βρήκα την αγωνιστική ηρεμία μου. Το εισπράττω και μου το δείχνει η διοίκηση που μου ανανέωσε το συμβόλαιο το καλοκαίρι και ο προπονητής. Υπάρχει επίσης εργασιακή ηρεμία. Δεν χρειαζόμαστε πολλά οι ποδοσφαιριστές, κι ειδικά με τα προβλήματα στην Ελλάδα».

Για το πρωτάθλημα της Super League: «Είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό. Θα γίνει μεγάλη μάχη για τη σωτηρία και θα πάει μέχρι τέλος. Δεν περίμενα να ξεχωρίσει τόσο εύκολα η πεντάδα, αλλά οι αποστάσεις στη βαθμολογία είναι μικρές και μπορεί να υπάρξουν ανατροπές. Αναφορικά με τον πρωταθλητή, ο Ολυμπιακός έχει μεγάλη διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες.

Για το αν ήταν έκπληξη που έκοψε βαθμό από τον Ολυμπιακό ο Ατρόμητος: «Δεν με εξέπληξε που του πήρε βαθμό ο Ατρόμητος. Μπορούσε και να κερδίσει. Είναι πολύ καλή ομάδα με εγκαταστάσεις και γίνεται πολύ καλή δουλειά. Καλό είναι να χάνει βαθμούς ο Ολυμπιακός για να μην υπάρχει μονοτονία».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.