Καραμάνος: «Γεμίσαμε αυτοπεποίθηση»

Θετική για τη ψυχολογία του Ατρομήτου ήταν η ισοπαλία 0-0 κόντρα στον Ολυμπιακό, όπως υπογράμμισε ο Τάσος Καραμάνος.

Θετική για τη ψυχολογία του Ατρομήτου ήταν η ισοπαλία 0-0 κόντρα στον Ολυμπιακό, όπως υπογράμμισε ο Τάσος Καραμάνος. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής τόνισε πως η ομάδα του Περιστερίου μπορεί να κερδίσει τη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League, μέσω των play off. Ο Καραμάνος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Nova ΣΠΟΡ FM». Αναλυτικά, δήλωσε:

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Όταν κοντράρεσαι με τον πιο δυνατό αντίπαλο και την καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα, κρατάς το «μηδέν» και έχεις καλή παρουσία τόσο αμυντικά και επιθετικά, τότε αισθάνεσαι καλύτερα και γεμίζεις αυτοπεποίθηση. Αποδεικνύεις ότι μπορείς να τα βάλεις με κάθε αντίπαλο. Κερδίσαμε πάρα πολλά ακόμη και από την ισοπαλία. Προσπαθήσαμε να περιορίσουμε να ανεβάσματα των μπακ του Ολυμπιακού αλλά και να κλείσουμε τις κάθετες πάσες».

Για τις καλές εμφανίσεις που έχει ο Ατρόμητος απέναντι στον Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός πλέον μας σέβεται πάρα πολύ και μας προσέχει. Με την πορεία που κάνουμε και την εφετινή χρονιά θα πρέπει να κοιτάξουμε στα προκριματικά του Champions League. Αλλά πρέπει να επικεντρωθούμε στα play off».

Για τις εμφανίσεις του και την επιλογή του Γ. Παράσχου να τον χρησιμοποιεί ως επιθετικό:
«Μου έκανε ιδιαίτερα καλό ότι έχω δύο έμπειρους παίκτες μπροστά μου. Γνώριζα τις δυσκολίες αλλά θα πρέπει να είσαι έτοιμος όταν θα σου δοθεί η ευκαιρία. Μέλημά μου είναι να βοηθάω όσο μπορώ περισσότερο την ομάδα. Από την στιγμή που ο προπονητής μου θέλησε να παίξω εκεί δεν θα μπορούσα παρά να μην προσπαθήσω. Κάθε παίκτης θέλει να αγωνίζεται και η θέση είναι σε δεύτερη μοίρα. Ενδιαφέρον από το εξωτερικό δεν υπάρχει κάτι. Θεωρώ ότι πρέπει να έχεις παίξει πολύ στην Ελλάδα δεν έχω κάτι σπουδαίο ακόμη για να μπορέσω να πάω κάπου στο εξωτερικό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.