Μαντούρο: «Εμπιστοσύνη από τον Στέφενς»

Χαρούμενος με τη μετεγγραφή του στον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Χέντβιχες Μαντούρο, ο οποίος τόνισε πως νιώθει εμπιστοσύνη από τον Χουμπ Στέφενς.

Χαρούμενος με τη μετεγγραφή του στον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Χέντβιχες Μαντούρο, ο οποίος τόνισε πως νιώθει εμπιστοσύνη από τον Χουμπ Στέφενς. Ο Ολλανδός μέσος υπογράμμισε πως είναι ικανοποιημένος και συμπλήρωσε πως στο μέλλον θα μπορέσει να αποδώσει ακόμα καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο.

Αρχικά, ο Μαντούρο τόνισε στην εφημερίδα «De Telegraaf»: «Ο ΠΑΟΚ με βοηθά να επανέλθω βήμα-βήμα και διαπιστώνω ότι είμαι πιο δυνατός. Νιώθω την εμπιστοσύνη του Χουμπ Στέφενς. Με έβαλε βασικό στη μεσαία γραμμή και με άφησε να αγωνιστώ περίπου μία ώρα. Είμαι ικανοποιημένος. Έπαιξα σε δύο παιχνίδια και τα κερδίσαμε και τα δύο. Αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι άρχισα να παίζω ποδόσφαιρο ξανά. Δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερα».

Στη συνέχεια, ο Ολλανδός μέσος συμπλήρωσε: «Η κατάσταση στην Ελλάδα μοιάζει με αυτή στην Ολλανδία. Υπάρχουν ορισμένες ισχυρές ομάδες που κυριαρχούν. Ο ΠΑΟΚ είναι μία από αυτές. Και ελπίζω η συνεισφορά μου να οδηγήσει την ομάδα σε επιτυχία».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.