Αναμονή για τον Μπακασέτα στον Άρη

Την οριστική απόφαση του Αστέρα Τρίπολης για την απόκτηση του Τάσου Μπακασέτα, περιμένει η διοίκηση του Άρη.
Δημοσίευση: 13/01/2014 - 08:36

Την οριστική απόφαση του Αστέρα Τρίπολης για την απόκτηση του Τάσου Μπακασέτα, περιμένει η διοίκηση του Άρη. Οι «κίτρινοι» έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Έλληνα ποδοσφαιριστή, με τη μορφή δανεισμού από τους Αρκάδες. Η διοίκηση του Αστέρα δεν έχει απαντήσει ακόμα στην αντίστοιχη του Άρη, κάτι που αναμένεται τις επόμενες ημέρες.

Ο 21χρονος παίκτης από την πλευρά του, έχει έρθει σύμφωνα με δημοσιεύματα, σε προφορική συμφωνία με τον Άρη και περιμένει τη διοίκηση του Αστέρα. Ο Μπακασέτας προορίζεται για το βασικό σχήμα των «κίτρινων», οι οποίοι θέλουν με αυτό τον τρόπο να καλύψουν το κενό, που άφησε η αποχώρηση του Ουντότζι από το ρόστερ τους.

Από εκεί και πέρα, άπαντες στον Άρη έχουν στρέψει την προσοχή τους στην αναμέτρηση με την Καλλονή. Οι «κίτρινοι» θέλουν τη νίκη, ώστε να πάρουν βαθιά βαθμολογική ανάσα και να παραμείνουν «ζωντανοί» στο κυνήγι της παραμονής στην κατηγορία. Ο Άρης έχει έντεκα βαθμούς, επτά λιγότερος από την προτελευταία της βαθμολογίας Βέροια και οκτώ λιγότερους από την Καλλονή.